Тези двойки зодии са приятели завинаги

Рак и Стрелец

Раците са изключително верни и лоялни. Това важи за всяка сфера, включително приятелството. Те ще са винаги там, когато се нуждаете от тях, няма да ви пренебрегнат, няма да се подиграват на проблемите ви, а ще плачат с вас. Стрелците са свободни души, често пътуват и отсъстват, но обожават своите приятели Раци, именно заради тази стабилност.

Стрелците помагат на Раците да излязат от черупката си, показват им колко красив е света, насърчават ги да са по-смели и да се забавляват повече. Двете зодии се обичат и се грижат една за друга.

Телец и Риби

И двете зодии са много добри в пазенето на тайни, затова са толкова близки и разчитат една на друга. Знаят, че могат да се доверят, да споделят и личното им пространство ще бъде уважено.

Нито Рибите, нито Телците биха допуснали да предадат другия и да издадат тайните му, както и всякаква по-лична информация. Приличат си по това, че са мили, сериозни, лоялни, добродушни и никога не биха наранили приятелите си. Винаги ще са там за другия, когато има нужда. Те държат на приятелството много.

Везни и Лъв

Везните са забавни, романтици и държат на честността. С Лъвовете са страхотна комбинация, защото Лъвовете също обичат забавленията, социални и общителни са, и така двете зодии споделят общи качества на характера, а и интереси – например модата.

И двете зодии искат да са стилни и да блеснат, когато са на събития. Везните и Лъвовете постоянно се смеят, забавляват и знаят как да си изкарат добре. Защитават се взаимно и не позволяват някой да прояви неуважение. Широкоскроени зодии са и приемат недостатъците и различията, които имат – нищо, че са малко.

Previous post Анита Мейзер крие приказно красива дъщеря
Next post Отиде си актьорът Иван Златарев, бащата на Кака Лара