Тези евтини предмети носят лоша енергия в живота ви

Когато купуваме нещо, винаги ни се иска покупката ни да е изгодна и по възможност да спестим някой лев. А още по-хубаво е, ако можем да си купим много неща за по-малко пари!

В това няма нищо лошо и желанието ни е напълно нормално. Но тук е мястото да отбележим, че икономията не винаги е най-уместното нещо, припомня jenata.blitz.bg.

В стремежа си да спестят пари, някои хора купуват неща, които вече са били използвани. Без да вземат предвид, че подобна икономия може да им навлече куп проблеми.

Има няколко употребявани неща, които не трябва купувате за нищо на света, дори и да ви ги предлагат за жълти стотинки. Ето кои са те:

Часовник

Часовникът е в състояние да попива големи количества енергия. Ако е бил носени от човек с отрицателна енергия, а това е напълно възможно, новият му собственик може да получи този заряд. А той определено няма да се отрази положително върху живота му.

Антики и огледала

Антиките имат своя собствена памет. Особено опасно е да купувате картини, изобразяващи непознати хора. Тяхната отрицателна енергия може лесно да се прехвърли върху вас.

Можете да си купите дървени мебели, ако е необходимо. Те не натрупват голямо количество негативна енергия.

С огледалата втора употреба обаче нещата са много по-сложни. Те изобщо не трябва да бъдат купувани, не бива и да се гледате в тях. В огледалната повърхност могат да се крият зли духове, които ще съсипят живота на новия притежател на тази вещ!

Книги и посуда

Ако става въпрос за посуда, от която смятате да се храните, е по-добре да се въздържите от покупката.

Ако сте харесали съдове, които просто ще стоят в килера или ще служат като интериорна декорация, може да ги вземете, защото в тези случаи няма да ви се случи нищо лошо.

Същото важи и за книгите. Не е добра идея да купувате стари книги, които смятате да четете. Ако изданието е рядко, с колекционерска стойност и ще украсява рафта, придобиването му няма да ви навлече неприятности.

Всички други предмети втора употреба могат да бъдат закупени, но преди употреба не забравяйте да ги поръсите със светена вода. Тя ще отмие целия негатив и ще предпази новия собственик от негативните им въздействия!

Previous post Фотографи комплексирали Алекс Петканова за носа й
Next post Ще ви купят и продадат! Ето ги най-изтънчените манипулатори в зодиака