Тези зодиакални знаци често чакат знак от Вселената

Близнаци

Това е може би един от най-суеверните зодиакални знаци, пише trafficnews.bg. Имайки предвид с колко подозрение и съмнение подхождат близнаците и към най-малкото, и как от решителност преминават в притеснение и стеснение, те доста често се обръщат към Вселената за знаци и понякога са дори дразнещо суеверни. Въпреки притесненията си, те успяват във всичко, дори и да смущават околните понякога.

Риби

Рибите много често разчитат изцяло на интуицията си, дори и когато трябват да вземат мъдри и важни решения. Обичат да вярват в астрологията, нумерологията и са внимателни към всеки детайл и символика. Затова е когато нещо излезе извън контрол, те започват да се изнервят и да търсят обяснения (и много често причини) в минали знаци и/или суеверия.

Скорпион

Скорпионите просто не могат да се доверят току така на каквото и да е и на кого и да е и често са склонни да се съмняват дори най-близките си, особено ако са решили, че Вселената ги насочва със знаци, че този човек не им мисли доброто. Те много се страхуват да не си навлекат неприятности и затова вярват във всяко суеверие, което знаят.

Previous post Драмата между Теди Александрова и Емрах започна отново
Next post Секс поза „Галопиращият кон“ гарантира достигане до G-точката