Тези зодии не са сред авантюристите или купонджиите на зодиака

Козирог

Един от най-скучните зодиакални знаци е Козирога. Хората, родени под този зодиакален знак са напълно вглъбени в себе си и израстват като мечтатели философи, които не всеки може да разбере, пише trafficnews.bg. Поради влиянието на Сатурн, Козирозите имат брилянтни умствени способности – схващат всичко в движение и са в състояние да анализират в дълбочина, но най-често са подложени на стагнация.

С течение на времето Козирозите стават непоносимо песимистични, студени и пресметливи. Не намирайки творческа ниша, те се отдават изцяло на кариерата си, забравяйки за приятели и роднини. Средата става скучна до човек, който е обсебен само от собствените си проблеми. Козирозите трябва да общуват с Близнаци и Стрелец, които са винаги весели и изпълнени с живот. Те ще им покажат, че животът не е само черно-бял.

Дева

Второто място в тази класация за „Най-скучните знаци на Зодиака“ е дадено на Девата – прекомерна педантичност, перфекционизъм и повишено внимание към малките детайли. Меркурий дава на Девата аналитичен начин на мислене и способност да поставя нещата в ред. Когато нещо не върви по план, тя се ядосва и дразни. „Наистина ли е толкова трудно да се правят елементарни неща?“ – такава фраза често се върти в главата на Девата, чийто характер става просто непоносим за другите.

Хората, родени под тази зодия, са доста взискателни към себе си и към другите, а понякога и самите страдат от това. Девите разклащат нервите на всички със своето постоянство и методичност.

Рак

Дори не се опитвайте да поканите Рака на шумно парти – тази зодия не търпи струпването на много хора и ще предпочете да си остане вкъщи, за да гледа поредната мелодрама.

Затова най-често са в мрачно настроение. И ако Раците не са в добро настроение, тогава подгответе ушите си да слушате техните оплаквания и недоволство от всичко, което се движи или каже неправилно. Предупреждаваме ви: по-добре е да бъдете внимателни в разговор с Рак. В най-добрия случай Ракът ще бъде обиден, в най-лошия – ще започне да планира сценарии за кръвожадно отмъщение.