Тези три зодии са най-сладките лъжци

За някои хора изкривяването на истината не е трудно. Измислените детайли просто излизат от устата, като съвършено хармонична симфония. И въпреки че всички сме достатъчно съзнателни, за да разберем степента на нашата искреност, понякога по този въпрос прибягваме до астрологията. Ето три зодии, които лъжат много умно, пише „Актуално“:

Близнаците са разказвачите на истории

Близнаците няма как да не разкрасят историите си с измислени факти. Разбира се, те са били на музикален концерт на открито през 90-те. Но тази история ще бъде много по-интересна, ако добавят тук пълнолунието или кажат, че певецът е посочил пръст към тях, докато изпълнява романтична песен.

Искате ли да украсите историята си? Близнаците имат отлични редакторски умения. И тъй като те постоянно се сменят от една идея към друга, тези малки и бързи птици могат да изпеят лъжите си с уникална скорост. Дълбоко в себе си любопитните Близнаци просто искат хората да ги намират за толкова интересни, колкото и света около тях. Но вместо да се изгубят в своите лъжи, те трябва да разберат, че е по-безопасно винаги да се придържат към истината.

Скорпионът е защитникът

Тъй като сезонът на Скорпиона се пада през късната есен, представителите на този знак олицетворяват мистерията, силата и близостта на тъмната нощ. Това са талантливи хора, които умеят да различават лъжите и лесно разкриват тайни (те вероятно вече знаят паролата за вашия телефон).

И тъй като са свръхчувствителни към поведението на измамниците, Скорпионите избягват да повтарят тези грешки, когато лъжат себе си. Скорпионът е като алигатор, плъзгащ се през блатата, само очите му надничат изпод водата. Той непрекъснато сканира околността си в търсене на заплахи, криейки всичките си слабости под вода.

Вместо да ви признае, че е напуснал града поради тежка раздяла, Скорпионът ще каже, че просто е искал да „смени сцената“. За Скорпиона лъжата в името на самозащитата винаги е оправдана.

Везните са хармонизатор

Човекът, когото срещате (един от вашата армия от фенове) ви кани да видите неговата впечатляваща колекция от записи. И докато отпивате чаша вино, той изведнъж пуска една от най-малко любимите ви песни. Това е моментът, в който любезните Везни започват своята блестяща реч – сладка лъжа, която не бива да разваля момента: „Страхотна песен!“.

Представителите на този знак жадуват за хармония. И ако е необходимо, те ще проправят пътя си за балансиране с помощта на лъжи. Очаровани от естетическа красота (пастелни божури и спалня, залята със златна светлина), Везните са податливи на външната красота. Те лъжат, за да избегнат конфликт и да изградят контакти.