Тези четири зодии изневеряват най-много

Овен

Овенът е знак, известен със своята огнена страст, агресивна импулсивност и състезателен характер. За щастие той се управлява от главата, а не от сърцето, така че не е особено склонен към предателство. Той скача настрани само когато няма ангажимент във връзката му. Като първият знак на Зодиака, Овенът обича всичко ново и интересно, така че е лесно да съблазните непознат досега човек. Когато Овен изневерява, това не са планирани действия. Те действат спонтанно, принудително, единствено по телесни причини. Те не се опитват да се обвържат емоционално. Ако един Овен е нещастен в една връзка, той по-скоро ще признае това честно и ще прекрати връзката, отколкото да отиде на среща с някой друг.

Телец

Телецът се управлява от Венера, снизходителна планета, свързана с любов, красота и пари. Този зодиакален знак се отдава на всичко, което изкушава сетивата му. Влияе се от миризмата, вкуса и чувственото докосване. Той е вечен търсач, който обича да флиртува, обикновено с много любовници. Трудно е да му угодиш, затова той прави вечен избор и не може да се спре на един човек. Очарова с красиви думи или прекрасна визия за общо бъдеще. Лесно му е да изневерява и да прикрива любовните си връзки. В очите на Телеца, ако вече изневерявате, може и да удвоите хедонизма си. Човекът, с когото влиза в стабилна връзка, трябва да бъде много толерантен.

Близнаци

Близнаците имат двойствена природа, поради което най-често се свързват с изневяра. Въпреки че са отдадени в любовта, управляващият елемент на въздуха много лесно ги разсейва. Този зодиакален знак понякога е заинтригуван от обратното на това, което има в отношенията си. Ако е интелектуално дълбоко свързан със своята сродна душа, той ще намери партньор отстрани, с когото ще има огнен, страстен роман. Като алтернатива, когато моногамната връзка се основава главно на физическото състояние, измамният Близнаци ще започне да търси нещо емоционално. Те не се чувстват виновни. Обясняват си, че не са могли да преодолеят нещо специално, появило се в живота им. Те също така не разбират, че нараняват другите.

Рак

Раците са чувствителни същества, които мразят да бъдат използвани. Този воден знак приема връзката му сериозно, тъй като е отнело много време, за да излезе от черупката. Той трябва да се чувства подкрепен, сигурен и разбран от страна на половинката си. Случва се обаче да се чувства недооценен в отношенията си и рутината му се отразява. След това започва да търси интимност другаде. Той планира романтиката си много подробно, за да избегне големи конфликти. Взема допълнителни предпазни мерки, за да гарантира, че всички доказателства за срещи са укрити, пише actualno.com.

Previous post Джена разкри името на дъщеря си
Next post Най-големият парк с лалета в света – истински пролетен спектакъл