Тези 3 зодии ще ви побъркат с любовните си истории

На 21 октомври Луната съвпада с Уран и това ще доведе всички ни до лудост. Три зодии обаче ще бъдат особено досадни за околните, защото в този период те ще проглушат ушите на приятелите си от разкази за любовния си живот.

Ето и кои са тези зодиакални знаци:

Овен

Поради високото си ниво на интелигентност ще бъдете изумени от големите и положителни промени в живота ви. Периодът на Луна в Уран е вашият момент да постигнете голям напредък в живота си. Никога не сте спестявали на другите идеите си, а сега представите ви напълно ще се преобърнат и ще видите истински добрите неща във връзката си. А това наистина е повод да споделите радостта си с другите.

Лъв

Никога не се отклонявате от буйните и гигантски свои прояви да показвате добротата и обичта си. В периода на Луна в Уран ще бъдете изпълнени с щастие, което ви подтиква да разкажете на всички колко велика е любовта, която изпитвате. Това, което ви отличава от другите, е способността ви да разказвате завладяващи истории, които привличат вниманието на другите, пише Vesti.bg. Когато Луната пристъпи в своя цикъл на намаляване, вие все още ще изпитвате вчерашната сила на пълнолунието, а това ще рефлектира върху връзката ви и желанието да разкажете на всички за нея. Дори и да видите приятелите си да въртят очи и да се прозяват, те все пак се радват за вас.

Риби

Обичате да правите нещата по свой начин – винаги е било така, така и ще бъде занапред. Някои одобряват действията ви, а други ви намират за „откачен“. Но това не ви интересува – вие сте индивид, който сам предопределя съдбата си и точно това ви правили щастливи. По същия начин действате и когато става въпрос за любовта, а това е ядосвало някои от хората около вас. Е, от 21 октомври нататък ще забелязвате колко много влудява другите изборът ви за партньор. С настъпването на периода на Луна в Уран ще се мотивирате да изтръгнете тези „приятели“ от скривалищата им, само за да ги накарате да ви кажат да спрете да ги заливате с информация за вашето мнение и направените избори.И все пак – пука ли ви? В този период ще подлудите всичките си приятели в името да бъдете себе си. Звучи като празнуване на независимостта и живота, нали?

Previous post От месеци се шушука… Криско проговаря за раздялата с Цвети
Next post Събудих се на 30! Пет неща, които да започнете да правите веднага