Тези 4 зодии знаят всичко, та чак дразнят

Зодиакът е дал на четири от 12-те знака по-голяма самоувереност и постоянство, които обаче понякога са малко прекалени и ги превръщат във всезнайковци, пише „Тялото“.

Телец (20 април – 20 май)

Няма значение каква е темата – Телецът ще вземе участие, ще се изкаже компетентно и неговата дума ще бъде последната! Дори да не е прав, той никога не би си го признал, а пък ако не разбира от темата – няма да допусне да го разберете. Телците имат склонност да убеждават близките и познатите си, че са сгрешили с дадено свое решение, само защото не са се допитали до тях за съвет. Нуждата на Телеца винаги да е прав и отказът му да си признава грешките, понякога са доста досадни.

Козирог (22 декември – 21 януари)

Козирогът е друга зодия, която се държи като професор по всичкология. Вярно е, че той обръща голямо внимание на заобикалящата го среда и обикновено има широка обща култура, и все пак няма как да разбира от всичко!

Той обаче се държи така, сякаш е професор по всички житейски и професионални теми и има потребност да се изказва по всеки един въпрос. Както е с много неща, често има повече от един начин да се постигне целта – и това е мястото, където ще се сблъскате с твърдоглавия Козирог, който ще настоява, че само неговият метод е правилен.

Дева (23 август – 22 септември)

Много е трудно да се спори с перфекционист, каквито са всички Деви. Въпреки че има изключения от всяко правило, повечето хора от тази зодия няма да искат да чуят за тези изключения и ще се придържат стриктно към правилата.

Хората от този знак обикновено знаят какво правят и помнят всичко до най-малкия детайл и то страшно дълго. Девата, колкото и да е аналитична, винаги има факти и цифри, които да ви изложи, за да докаже своята теза. А ако вие нямате данните под ръка, за да докажете своята версия, Девата ще ви каже: „Видя ли, че аз съм прав – казах ти!

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите обикновено са убедени, че са най-умният и начетен човек в своето обкръжение. Освен това те изпитват почти перверзна тръпка от това да доказват този факт непрекъснато. Ако ги предизвикате в нещо, те не само няма да се откажат, докато не ви докажат, че грешите, но и ще се радват да ви засрамят и да ви накарат да изглеждате глупаво. Водолеят просто иска неговата дума да тежи най-много при вземането на каквито и да е решения.

Previous post Можете ли да увеличите размера с пенис помпа?
Next post „Кръстникът“, Джеймс Бонд и Бруно ще бъдат почетени на Оскарите