Теодора Духовникова сподели горещи кадри от Доминикана

Актрисата Теодора Духовникова посрещна новата 2022 г. на екзотично и топло място,както и в изненадваща звездна компания, пише Шоу Блиц.

Театралната и кино звезда сподели поредица от снимки, които показват на какъв забележителен лукс се наслаждава в Доминиканската република. Кадрите по бански определено приковават вниманието, но още по-засилен интерес предизвика звездната ѝ компания от двама мъже, с които побърза да се похвали в мрежата.

„На Кабарете истинските звезди са във водата и карат сърф като богове. Други звезди няма. Финалът на квалификациите за световното по хавайка, Cabarete, Domenicana, ла гранде емосион, двамата финалисти – Nicolas de la Cruz и Gian Marco Olivia и аз, не на себе си от възторг до тях. Шампионско начало на годината“, пише Духовникова.

Покрай спортистите и Духовникова се запалила по водните спортове и поискала съвети от тях как да се справи с карането на сърф. След това вниманието ѝ привлекли и летателните атракциони над водата.

Теодора, като всички родни звезди, предпочита да си почива в чужбина, където никой не я разпознава и може на спокойствие да релаксира. Там звездата не ползва грим, без прическа е, ходи с неофициални летни дрешки и няма притеснения, че някой ще я снима по бански.

Previous post Най-красивата синоптичка със сачма между очите, едва не ослепяла
Next post Пепа Секса: Печелихме по 20 бона на вечер