Тина и Миро от „Един за друг“ демонстрират луксозен живот

Тина и Миро от „Един за друг“ определено си живеят живота и това си личи от снимките и сторитата, които редовно качват в социалните мрежи. Феновете на двойката са, меко казано, озадачени от стандарта им на живот.

След като наскоро се ожениха и си подариха приказен меден месец на Малдивите, двамата не спират да се наслаждават на удоволствията и лукса.

От кадрите е видно, че брюнетката залага на скъпи кожени дрехи, а Миро е стилен и елегантен с топ черно сако, и в синхрон с аутфита на половинката си.

Риалити звездите определено не се притесняват да демонстрират възможностите си, но и не е тайна, че работят здраво за този краен резултат. Тина е споделяла, че работи на няколко места, извършва и по-тежък физически труд, но само така човек може да си позволи по-луксозни придобивки.

Преди време Миро показа луксозната си кола, която предизвика завист у някои. Неведнъж той казвал, че в живота е постигнал всичко напълно сам – образование, финанси и професионални постижения, а това си личи от всички негови постове в социалната мрежа, пише show.blitz.bg.

Previous post Скандал между Нора Недкова и Джулиана Гани коя е…
Next post Зодиите, които тази година могат да очакват бебе