Тихомир от „Фермата“ пак стана Мелиса за прайда

Бившият културист Тихомир Рангелов, който бе един от участниците във „Фермата“, и любимата му – трансмомчето Емили, са в пълна бойна готовност за гей прайда, рапортуваха те.

Екскултуристът сюрпризира своите фенове със завръщането си в образа на Мелиса. Тихомир се превъплъти след финала на шоуто в изкусителна блондинка, но не се реши да стане истинска жена чрез хирургична интервенция. След това отново се превърна в Тихомир с мотива, че това било необходимо, за да се ожени за Емили. За прайда обаче и афтърпартито Тишо ще блесне като драг кралица и ще се вихри на дансинга в минипола и платиненоруса перука до кръста, видя „България Днес“.

Малко преди шествието Емили изля огорчението си, че ѝ отказали да бъде доброволка на прайда. „Много съм огорчена! Казаха ми, че съм била агресивна и потенциално опасна. Няма такова нещо! Ако ме наранят, най-много да хвърчат сергии. Но никога няма да пребия човек“, категорична е годеницата на бившия културист.

Тихомир-Мелиса пък разказа, че неговото момиче било страшно обидено от хейта, излял се през последния месец върху него в ЛГБТИ групите.

„Никога няма да позволя да наранят Емили! На прайда ще чуят моя боен вик и ще опитат моя „бушник“, посмеят ли да се подиграват с моята любов. Да не забравят, че владея бойни изкуства и много бързо мога да ги обезвредя“, защити по рицарски своето „момиче“ близо двуметровата Мелиса.

Гей двойката се завърна от любовно пътешествие във Варна специално за традиционното шествие. Във Варна Тихомир и Емили са били заради нова обща тръпка към девойка на име Мария. Тя била обсебена от секса, точно каквото търсели Тишо и възлюбената му в партньорите и от двата пола, с които заформят напоследък прословутите си „полиаморни връзки“.

Междувременно БГ политици и чужди посланици дадоха официално рамо на прайда. Един от организаторите му – Симеон Василев от фондация „Глас“, и неговият съпруг – банкерът Димитър Богданов, се снимаха с английския посланик у нас Роб Дикинсън, с американската посланичка Херо Мустафа, с БГ правосъдната министърка Надежда Йорданова, с Асена Сербезова, с екоминистъра Борислав Сандов и столичния кмет Йорданка Фандъкова, които изразяват своята подкрепа за шествието на българските гей хора. Тази година, както вече съобщиха от организационния комитет, набраните средства ще бъдат заделени за инициативата гей прайд в Киев.

Чужденци с нетрадиционна сексуална ориентация подгряха с „мръсни танци“ точно пред ритуалната зала на община „Триадица“ в София своите събратя. Англичанин с предизвикателна синя рокля кърши телеса и запрята поли пред сащисаните минувачи. Повечето обаче одобриха шоуто с бурни аплодисменти и се нащракаха за спомен с мъжа танцьорка.