Тлъсти хонорари: Рачков пръсна над половин милион за супер имот

Димитър Рачков инвестира над половин милион от спестяванията си в луксозно имение в Еленския балкан. 100 хиляди лв. струвал теренът, а самият строеж глътнал още 400 бона.

Според телевизионната мълва целия хонорар от осмия сезон на „Като две капки вода” Рачков инвестирал в новата си къща. Бургазлията избрал китно местенце в популярната махала Козлевци. Строителните работи започнаха миналата пролет, но наскоро всичко било готово „до ключ” и любимецът на публиката вече посрещал гости в новото си имение.

Местни жители споделят, че въпреки че е наел сериозна строителна фирма за изграждането на жилището, Рачков предпочита лично да надзирава дейностите. Затова комикът редовно пътувал до Козлевци, за да е в час с всяка стъпка от градежа.

Рачков дори лично издействал в община Велико Търново пътят до имението му да бъде асфалтиран, защото до момента до парцела се стигало по черен път, обрасъл в бурени.

Горският палат не е единственият имот на Рачков. Освен апартамента в Бургас и мезонета в София, който наскоро продаде, Митко има още къща в Твърдица и вила на брега на езерото в Панчарево, пише lupa.bg.

Previous post Плеймейтката Деси Димитрова превзе бутиците във Виена
Next post Ударът е болезнен! Любимка на Гала избяга в bTV, диша й във врата