Това е най-красивата коледна дестинация

Въпреки че самата идея за почивка в Южна Италия се свързва най-вече с летните месеци, Южна Италия със сигурност има какво да предложи през зимния коледен период.

Доказателство за това е това очарователно място с още по-очарователно име – Локоротондо, което през последните години привлича все повече туристи през декември.

Локоротондо е малко градче, намерило своето място в Апулия, в самата пета на италианския „ботуш“. Въпреки че Локоротондо не може да скрие чара си по всяко време на годината, това живописно място е истинско за тези, които обичат периода на Коледните и Новогодишните празници.

Локоротондо е един от типичните атмосферни стари градове в Апулия със своите ослепително бели фасади, което го прави вълшебна коледна дестинация през декември, която не оставя почти никой безразличен.

А именно, внимателно подбраната декорация в града създава невероятен контраст между червените, коледни тонове и белите стени, а благодарение на множеството лампи и традиционна украса, ще се почувствате като в приказка.

Ето защо, ако сте от тези, които все още търсят идеално място за новогодишно пътуване, Локоротондо е място, с което просто не можете да сбъркате.

Previous post 44-годишна се сваля с млади мъже заедно с дъщеря си
Next post Алена: Отива си година на омразата, започва борба за ред и хармония