Това са зодиите параноици, подозрителни и чувствителни

Повечето хора използват думата параноик в един по-свободен смисъл, като за някой, който е изключително подозрителен или който вярва, че има тайни конспирации, в които е въвлечен. Това е и разговорната форма на „параноик“, която ще разгледаме. Представителите на всички зодии си имат параноични етапи, когато смятат, че всичко се е объркало в живота им заради някой или нещо конкретно или че има таен заговор срещу тях.

Понякога ние си внушаваме, че някой има скрити мотиви срещу нас или че ако не следваме определени суеверия, ще изгубим късмета си. Както всички неща в астрологията, ние трябва да вземем предвид какви специфични черти на личността може да накарат някой да мисли по този начин.

Например естествено е да бъдете подозрителни към непознати, тъй като е трудно да разберете кога някой просто се опитва да помогне или има скрит мотив. Може да е предизвикателство да приемеш доброта от непознат, защото е трудно да се довериш на човек, когото не познаваш изобщо.

А ето и кои 4 зодии са най-склонни към параноя:

Овен

Овните не могат да понасят, когато хората ги лъжат. Всъщност те мразят неискреността толкова много, че са доста недоверчиви към хората, които са отскоро в живота им. Овенът е склонен да търси и дори да вижда доказателства, че някой иска да го предаде или да се възползва от него, когато няма никакви индикации за това. Проблемът на Овните е, че качат ли се на „влака на параноята“ веднъж, после им е много трудно да слязат от него. Всичко това може да повлияе доста негативно на чувствата и поведението им, а оттам и на отношенията им с хората.

Дева

Една от най-големите дарби на Девите е да изследват и да изпипват всичко до най-малката подробност. Проблемът е, че те са склонни да търсят и да проверяват всичко в интернет, а това може да ги накара да се чувстват доста параноично. Девите обичат да натрупат, колкото се може повече информация за хората, с които ще се срещат, за събитията, които предстоят в живота им и т. н. Понякога те се увличат в това да изследват всичко около себе си и отиват твърде дълбоко. Това поведение им вменява излишни страхове. Много често дълбаенето за повече информация на Девата ѝ се отразява обратно – тя става не по-информирана, а по-мнителна и неуверена, пише Tialoto.bg

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че са потайни, подозрителни и чувствителни – всичко това може да доведе до чувство на параноя. Не е изненадващо, че когато са на ръба, те са убедени, че някой се опитва да ги манипулира или да вгорчи живота им по някакъв начин. Колкото по-мнителен става Скорпионът, толкова повече стрес има в живота му. Неговите параноични мисли могат да ги накарат да изпитват интензивни емоции, тревожност и безпокойство. Скорпионите са склонни да виждат опасност дори там, където няма и помен от такава.

Козирог

Козирозите могат да станат параноични, когато става въпрос за работа или здраве. Ако някой по-млад или по-способен колега го измести в службата и се издигне по-бързо от него, Козирогът може да реши, че има заговор срещу него. Той може да си съчини цяла история по темата, която е напълно измислена, но да започне да ѝ вярва, че наистина се е случила. Параноичният Козирог има наистина креативно и ярко въображение, което обаче пречи на иначе здравия му разум. Проблемите със здравето също могат да накарат Козирога да изпадне в параноя и да преувеличава състоянието си, което пък му вреди още повече.

Previous post Каква е жената в секса според фигурата
Next post Най-забутаната част от Гърция дори я няма на картата