Това са зодии – нарциси! Те нараняват хората

Приятел, който поставя нуждите си над другите и има високо ниво на собствена значимост. Дотолкова, че няма да има нищо против да наранява хората, само за да удовлетвори исканията си. Това звучи ли ви познато? Описанието кара ли ви да си представите някого в ума си? Ако отговорът е да, има вероятност да имате работа с нарцис.

Терминът нарцисизъм означава любов към себе си и се свързва с ред характерови черти, засягащи собственото възхищение и егоизма. Името е избрано от Зигмунд Фройд, от гръцкия мит за Нарцис, който бил орисан да се влюби в собственото си отражение във водата.

Докато повечето от нас са склонни да показват нарцистично поведение от време на време, ако това е ритуал и се прави често, има шансове да попаднем в категорията на нарцисистите.

Ето 4 зодиакални знака, които са нарцисисти, според астрологията.

Лъв

Докато Лъвовете са изключително грижовни хора, някои Лъвове понякога могат да станат нарцисисти. Това може да е резултат от сплашване или от определен вид натиск, който може да се опита да попречи на самочувствието им. Това обаче не е черта на личността, която е заложена в тях. Обикновено това е реакция на определено действие.

Риби

Има фази, в които Рибите могат да проявят нарцистично поведение. Те могат да станат груби и в крайна сметка да дадат приоритет на себе си пред другите. Въпреки това, много рядко те могат да го осъзнаят, но след като го направят, те се уверяват, че никога повече не влизат в това състояние.

Скорпион

Скорпионът е най-големият нарцис, който някога ще видите. Ето защо понякога те могат да станат нарцистични, само за да постигнат целите си. Може да има моменти, в които всичко, което има значение в живота на Скорпион, са те самите и всичко друго може да им се струва като загуба на време. Те избягват да слагат шапка на нарцисист, но обикновено това е не толкова доминираща личностна черта на Скорпионите.

Стрелец

Стрелец, независимо дали сте съгласни или не, понякога може да бъде най-лошият нарцисист. Той или тя не могат да се интересуват по-малко, когато са в тази зона. Изглежда нищо не ги засяга и те често се тревожат как не обръщат необходимото внимание на себе си. Може да им отнеме известно време да излязат от тази фаза, веднъж попаднали в нея, пише actualno.com

Previous post Independent посочи местата, които задължително трябва да се посетят през 2022
Next post Ами сега! Кремена Халваджиян с нов дом, но без Маги?