Това са най-опасните дни през април за всяка зодия

Април освен много положителни пролетни емоции, ще ни донесе и рискове и опасности, които можем да избегнем, ако знаем кога ни очакват неприятности, според зодията ни:

Овен
През април Овенът ще блести не само с външния си вид, но и с ораторските си умения. И след средата на месеца представителите на този знак активно ще монетизират резултатите от предишните си усилия. За тях най-тежък ще е периодът от 8 до 11 април.

Телец
По-добре е да отложите важните въпроси до втората половина на месеца. Април е месецът, в който трябва да се поглезите, да се погрижите за гардероба и външния си вид. 20, 23 и 25 април ще са стресиращи дни за вас.

Близнаци
От 4 април се очакват много срещи, пътувания и дейности. Но ако прекалите, тогава след 20 април можете да почувствате липса на енергия и липса на пари. 24 и 25 април са дни с висок стрес.

Рак
За Раците най-напрегната ще е първата половина на април. През втората половина на месеца има риск да се окажат жертва на задкулисни игри, без дори да подозират за това.

Лъв
Април е чудесно време да погледнете на живота си с други очи. Като цяло са вас най-трудни ще са първите 10 дни от месеца.

Дева
Ако изпитате чувство на несигурност, вслушайте се в него. Отложете планираното действие. На 17, 18 и 24 април трябва да бъдете изключително внимателни.

Везни
На 20 и 23 април събитията в живота ви ще претърпят необичаен обрат. На 24 и 25 април е възможно да изпитате чувство за вина.

Скорпион
През целия месец ще бъдете на прага на стреса. За да насочите енергията в правилната посока, трябва да очертаете основната цел за себе си и да не се разпилявате. Грешките, направени от 1 до 10 април, могат да се превърнат в проблеми, чието разрешаване ще отнеме 2-3 месеца.

Стрелец
През втората половина на месеца ще трябва сериозно да се грижите за здравето си.

Козирог
Като цяло месецът ще е успешен за Козирозите. Те трябва да бъдат по-внимателни на 1 и 10 април.

Водолей
За да печелите повече, трябва да включите цялото си творчество, контакти и жажда за живот. Успешни за вас са датите 9, 22, 23 и 30 април. По-неприятен ще бъде единствено 10 април.

Риби
За Рибите април ще започне с неприятно събитие, но всичко ще отшуми след 20-и, пише iwoman.bg.