Това са най-проницателните знаци в Зодиака

Всеки човек в известна степен може да види нещата под повърхността. Всеки от нас притежава интуиция, но понякога сме склонни да се самозаблуждаваме, друг път предпочитаме да крием болката си зад усмивка, а в трети случаи изобщо не искаме да се вслушваме в шестото си чувство.

Някои хора обаче имат таланта да виждат нещата по-ясно и да извличат най-правилната информация във всяка една ситуация, въз основа на силното си интуитивно усещане или аналитична мисъл. Това със сигурност е страхотна способност, която може да се употреби както за лична полза, така и в помощ на другите, пише tialoto.bg.

А ето и кои са най-проницателните знаци в Зодиака:

Овен

Избухливите и припрени Овни често изненадват хората с това колко добре могат да разгадават другите. Те са в унисон с най-първичните си нужди и желания, така че умеят да разпознават, когато другите прикриват истинските си желания и намерения в името на учтивостта, или за да извлекат други ползи. Истинският Овен се доверява на интуицията си и не би се поколебал да премине направо към въпроса относно това, което вижда у хората. Овенът може да бъде болезнено откровен и дори груб в своята проницателност!

Рак

Като воден знак, Ракът е естествено интуитивен, така че може да улавя настроенията на другите хора, дори когато те не са очевидни. Хората от тази зодия невинаги могат да обяснят защо изпитват силни емоции (на симпатия или ненавист) към определен човек. Раците просто знаят кой им мисли доброто и кой – не, кой е искрен с тях и кой – фалшив. Обикновено винаги са прави. За щастие, те базират своята проницателност на реални факти и наблюдения, а не на фантасмагории.

Дева

Умът на Девата винаги работи така, че да изследва заобикалящата я среда, включително хората, които са около нея. Девите са подозрителни и проницателни едновременно. Те също като Раците винаги разбират кога някой ги лъже в очите или лицемерничи. В същото време личностите от този знак няма да обвиняват другия в лъжа, а по-скоро ще си замълчат тактично, но ще използват информацията си за лични цели. Девата разгадава веднага и кога човек крие нещо от загриженост към другите или от страх да не създаде неудобство.

Риби

Рибите са последният знак на зодиака, така че те са естествено надарени с огромна интуиция. Те имат мощно подсъзнание и са най-склонни към мистичното, към нещата, които не се виждат с просто око. Рибите идеално разгадават приливите и отливите на човешкия ум, знаейки какво чувстват хората, дори когато се борят да го изразят. Понякога те знаят какво чувствате, преди вие самите да сте го осмислили!