Това са най-успешните дни през февруари

Експертите вече определиха кои ще са най-благоприятните дни през февруари.

На тези дати вероятността късметът да е на ваша страна е много голяма, както и шансът да успеете в делата си, да сбъднете мечтите си или да бъдете приятно изненадани от неочакван ход на съдбата.

Разберете кои ще са най-успешните и магични дни през февруари, за да знаете кога ще е най-добре да се заемете с определени дела.

1. 12 февруари – Най-мощната огледална дата на годината

12/12/2021 е пълна огледална дата, така че 12 февруари се очаква да бъде най-благоприятният ден от годината. Можете да очаквате чудеса, приятни промени в живота и голям успех във всички области. Експертите посочват, че това е чудесен ден за пазаруване и за приключване на задачи. Не е нужно да оставате в зоната си на комфорт и да чакате нещо да се промени от само себе си. Вземете мерки и не се страхувайте да правите грешки. Всички добри дела ще се върнат при вас с голям късмет почти веднага, пише edna.bg.

2. 21 февруари – Началото на най-благоприятния период от годината

На 21 февруари Меркурий ще се отърве от ретроградното си движение. Според астрологичните прогнози от 21 февруари до 27 април никоя от планетите няма да се движи в обратна посока. Това означава, че в този момент се очаква да процъфти положителна енергия. По-добре е да реализирате всичките си най-амбициозни планове в този конкретен период от време. Що се отнася до 21 февруари, на този ден можете да започнете да се движите към мечтата си. Меркурий ще спре да блокира финансовите потоци, така че трябва да очаквате неочаквани печалби и интересни бизнес предложения. Също така, 21-ви ще бъде благоприятен ден за започване на обучение или пътуване.

3. 25 февруари – Венера влиза в Риби

Венера отново ще промени своя знак. В зодия Риби тя се чувства точно толкова добре, колкото във Водолей, но влиянието на планетата в този знак върху хората ще бъде малко по-различно. 25 февруари ще бъде най-романтичният ден, в който можете спокойно да правите срещи, да признавате любовта си и да се срещате с нови хора. Астролозите силно съветват да не оставате в уединение на 25-ти. Срещайте се с приятели, събирайте гости в дома си, забавлявайте се добре. Вашият енергиен резерв ще се увеличи значително от това. Много хора ще могат да се отърват от скъперничеството и непримиримостта.

Previous post Българката Мария Бакалова триумфира с номинация за „Златен глобус“
Next post Вижте горчивата истина за тези пет зодии