Това са трите зодии, за които септември е върховен

Последните няколко седмици на лятото най-накрая са тук, което е доказателство за това колко бързо наистина лети времето.

Сезоните идват и си отиват, оставяйки хаос и промяна след тях. Красивото в астрологията е начинът, по който тя продължава, без значение колко спрели се чувствате.

Винаги, когато настъпи застой, астрологията е там, за да разклати нещата. Имайки това предвид, космосът ви дава още един месец, за да оправите незавършените си дела. Ако сте една от тези три зодии, които ще имат най-добрия месец, тогава ще бъдете благословени с изобилие от оптимистична енергия.

Месецът започва със слънцето в променливия земен знак Дева, което ви дава идеалната енергия да се организирате. Девата е зодия, която се занимава с чистота, логика и детайли. Нека този сезон ви помогне да предприемете реалистични мерки за подобряване на живота си. Организирайте тази разхвърляна лавица с книги, която ви притеснява. Съберете няколко здравословни рецепти и започнете да приготвяте сами храната си. Пишете в дневника си всяка сутрин, ако това ви помага да планирате деня си. Девата обича ясни отговори на проблемите, отговори, с които не може да се спори.

Септември е сезон на преход. Докато слънцето пътува през Дева, вие изпитвате усещане за завършеност в преживяванията си това лято. След това, когато слънцето навлезе във Везни на 22 септември, започва есента, която ви води през сезона на прибиране на реколтата. Нищо не остава същото, докато преминавате през тези промени. Следващият сезон има на какво още да ви научи.

Дева: Работите за бъдещето си и не търпите възражения

Опитвате толкова много нови неща този месец. Слънцето е в първия ви дом на личността, насърчавайки увереност, смелост и желание да се подобрите. Тъй като Уран ви насърчава да се впуснете в нови приключения и да се възползвате от възможностите, които по-рано сте отхвърлили твърде строго, не може да се каже какво ще постигнете този месец. Въпреки че нещата могат да ви се сторят объркващи през седмиците преди ретроградния Меркурий на 27 септември, това само ще задълбочи търсенето ви у вас самите. Кой си ти? Какъв ставаш? И най-важното – къде отиваш?

Везни: Чувствате се живи и мотивирани да успеете

Има толкова много неща, които да очакваме с нетърпение този септември. Венера – вашата управляваща планета – ще благослови вашия асцендент до 10 септември, изливайки толкова много любов, красота и удовлетворение във вашата есен. Когато Марс влиза във Везни на 14 септември, може да се почувствате съживени от страст, увереност и сила, тъй като космосът ви насърчава да се състезавате малко по-усилено и да постигнете целта си. Когато сезонът на Везните започне на 22 септември, може да се почувствате комфортно в кожата си, тъй като енергията с лекота отговаря на вашия темперамент. Просто се пазете от ретроградния Меркурий във Везни, който започва на 27 септември. Въпреки че може да почувствате голяма доза объркване, можете също така да приемете пътуването, на което ви отвежда.

Скорпион: Чувствате се красиви и всички ви забелязват

Може още да не е сезонът на Скорпион, но със сигурност се чувствате като у дома си този месец. На 10 септември Венера ще влезе в Скорпион, разпръсквайки фееричен прах върху първия ви дом на личността. Това ще ви накара да се почувствате по-красиви, сякаш греете отвътре и всеки ще обърне внимание на вашата неземна красота. Този транзит идва с толкова много предимства. Например, може да забележите, че повече хора ви обръщат внимание. Може да ви поканят на много срещи. Приятелите ви ще се радват на вашето присъствие. Най-важното е, че ще харесате начина, по който се чувствате към себе си.