Том Круз заплашва колеги с уволнение заради COVID-19

Уволнение – това заплашва колегите на Том Круз, които не вярват и не спазват мерките за безопасност във връзка с COVID-19. Това стана ясно, след като изтече аудиозапис от скандал между холивудския ас и екипа на снимачната площадка на “Мисията невъзможна“.

Звуковият файл бе придобит от в. The Sun, а по-късно източници потвърдиха и пред Variety, че Круз е предупредил двама работници на сета на седмия филм от франчайза, че ще се разделят с постовете си, ако бъдат уловени в повторно нарушение на протокола, свързан със световната пандемия. До скандала се стигнало, след като актьорът засякъл свои колеги да стоят прекалено близо един до друг докато гледат заснетото на монитори из снимачната площадка.

„Ние сме златният стандарт. В Холивуд правят филми заради нас. Защото вярват в нас и това, което правим. Всяка вечер разговарям с всяко проклето студио, застрахователни компании и продуценти и те ни дават като пример за това как трябва да се снима филм сега. Създаваме хиляди работни места, неудачници! Никога повече не искам да виждам това!“, гласи част от аудиозаписа на Круз. Той обяснява на нарушилите протокола, че извиненията им нямат тежест, когато на карта е поставено препитанието на толкова много хора. „Няма да спираме филма! Разбрано ли е? Ако видя нещо подобно отново, сте вън!“, казва още актьора, прочут с афинитета си сам да изпълнява дори най-сложните каскади във филмите си.

Припомняме, че снимките на „Мисията невъзможна 7“ бяха забавени през октомври, когато 12 човека от екипа в Италия дадоха положителна проба за коронавирус. Работата се поднови седмица по-късно, а към настояща дата камерата се върти във Великобритания. Режисьор на новото заглавие от поредицата е отново Кристофър Маккуори, а премиерата е заложена за 19 ноември 2021 г.

Previous post Финалистът Калоян от „Фермата“ погреба дядо си
Next post Алекс Сърчаджиева и Руслан Мъйнов се събраха на екрана