Тони Дачева се вихри по пистите, бременната Джена и „Канарите“ обраха точките

Януарска зимна приказка ни показват в снимки и кратки видеоклипчета Джена, Тони Дачева и музикантите от оркестър “Канарите”. Звездите на “Пайнер” и тази година избраха Пампорово за своята зимна ваканция. Първа с фотоси от белите писти се похвали Тони Дачева. Певицата е ревностна почитателка на ските и зимните спортове и не пропуска сезон, в който да не развее коси по пистите.

Джена също обожава зимата, снега и скоростите. Тази година обаче се въздържа заради своята бременност с второто си дете. За разлика от нея, съпругът й Атанас Стоев-младши и малкият Наки с удоволствие се спускат в родопския курорт.

“Поздрави от Пампорово, написа Джена в социалните медии – Hаки за първи път е на пистата. Благодаря на нашите приятели от ски училището, които за втора година обучават сина ни да кара ски. Невероятни професионалисти сте! И ние се забавляваме заедно…”.

Компания на Джена, Наско и Наки в Пампорово правят Атанас Стоев-Канара и Надя Стоева. Двамата предпочитат разходките в планината, спазват ритуала да пият кафе в кула “Снежанка” и така се зареждат с позитивни емоции за нови фолклорни мелодии.

Previous post Галя от „Сатен“ се разтегна до небесата
Next post Кой ще е най-щастливият ви ден през 2022-ра според зодията