Тони Димитрова призна за напускането на България

Тони Димитрова призна навръх Великден нещо много важно и лично, което със сигурност е развълнувало много феновете й. Обичаната бургаска певица преди време емоционално възкликна, че иска да напусне България.

Причината за реакцията й тогава е моментно настроение, прилив на емоции, които певицата не може да спре и пуска на воля в социалните мрежи.

„Никога няма да напусна България. Това са едни изблици. И аз, като повечето хора, стоя в социалните мрежи, особено докато пътувам и така ми минава времето. Имах един период на обостряне, защото всеки пишеше, коментираше и с думите си вадеше ножа и колеше наред. На базата на зли изказвания започнах да чистя листата си. Казах си – няма как, няма как да се обиждаме и да общуваме. Обидата е най-жестокото оръжие.

Не, няма да напусна България никога. Аз съм от тези, които остават. Всичко зависи от нас!“, категорична е Тони Димитрова в ефира на Нова телевизия. И този път думите й са много добре премислени, съдържат емоция, но и категоричност.

„Но, бих напуснала жилището си. Пред мен сега отново ще се строи и няма да виждам морето. Но кой го касае… морето е на 200 метра от мен. Това отново е изблик, емоция, но аз съм си такава.

На въпрос какво е положението покрай войната с бежанците в родния й Бургас, Тони Димитрова отвърна така:

„Хората в Бургас са много обичливи, приемаме всички с отворени сърца. Чува се доста руска реч вече, но аз съм с добър руски. Всеки е добре дошъл тук. Важното е да сме човечни.“

„Вярвам в чудеса. Никога няма да убия детето в себе си с реализма. Ако доброто е част от душата, значи аз съм непоправимо инфантилна. Вярвам до последно в това. Каквото и да се случва, вярвам, че доброто винаги ще победи. То е част от чудесата в този свят.“

Наскоро певицата намира чудно малко кученце, което приютява и днес двамата са просто неразделни.

„Не мога да бъда недоволна от моя живот. Случили са ми са толкова неща, срещам много обич от хората“, завърши с усмивка изпълнителката.

Previous post Защо хубавата Карина напусна „Ергенът“
Next post Емилия разплака Петя Дикова в ефир