Тони Димитрова с впечатляващ жест към покойния си брат

Певицата Тони Димитрова преживя непрежалима загуба миналата година, когато от Ковид си отиде един от най-близките ѝ хора – нейният брат. След трагедията Тони намери най-добрия начин да изрази всичко, стаено в душата ѝ – в песен.

Поп певицата посвети на брат си разтърсваща песен, озаглавена “ В сянката на твоята душа „, която е и жест към всички, които са си отишли в последната година вследствие на пандемията. Това обяви самата тя с дълга и искрена публикация в профила си в социалната мрежа.

„Имаше най-хубавите трапчинки на света! Когато бях малка, с часове стоях със забити показалци и си прищипвах бузите, та да си направя и аз такива. Когато съм се родила, ти си бил на 4 годинки и малко след изписването ми, си посегнал да ме погалиш като спя, ама баба ни те плеснала през ръчичките, за да не ме събудиш. И ти с нокътчето си ми одрал меката бебешка бузка. Носих този белег допреди години, сега съжалявам, че се е изличил.“, започва постът на певицата във Фейбук, в който тя разказва за любими свои мигове с брат си и за близостта между двамата.

„Когато записвах тази песен си мислех за теб, и все плачех, и не можех да я изпея! Защото от една година те прегръщам само в съня си! Подари ми я Хайго Агасян, думичките са на Лора Кекевска, аранжимента е на Светльо Лобошки, а Нивелин Мирков ме записа и все ми казваше: “Хайде днес да не плачем!”! Ще те чакам в съня си, Бате! Посвещавам тази песен в памет на всички, които изгубихме в пандемията“, пише изпълнителката.

Ето и красивата песен:

Previous post С пръст в уста: Онлайн магазин ужили Милица Гладнишка жестоко
Next post Белослава разкри тайната на брака си