Топмоделът Бела Хадид: Алкохолът щеше да ме съсипе

Бела Хадид призна, че е решила да спре да алкохола, тъй като не можела да се контролира, когато пие.

25-годишната моделка се отказа от питиетата преди шест месеца и казва, че сега се чувства по-добре.

Въпреки че е съосновател и партньор в производството на безалкохолна напитка, тя имала склонност да залита към чашката. Бела разказва как нейните лекари, ѝ показали какво причинява алкохола на мозъка, и това също ѝ повлияло да го откаже.

Пред „InStyle“, Бела споделя: „Обичах алкохола и стигна до точката, в която дори започнах да отменям срещи, защото чувствах, че няма да мога да се контролирам. Не изпитвам нужда вече да пия, защото знам как ще ми се отрази в три сутринта, когато се събудя с ужасно безпокойство, мислейки за това нещо, което съм казала преди пет години, когато завърших гимназия, например.“. Красавицата осъзнала, че алкохолът не прогонвал реално стреса, от който тя се опитвала да се откопчи.

Нейното признание е след разказа ѝ за страданието и непоносима болка по време на „депресивни епизоди“. Преди два месеца тя сподели със своите 48 милиона последователи, че е преживяла „сривове и бърнаути“.

В публикацията си от ноември Бела Хадид пусна свои селфита в емоционално състояние, включително и такова, на което се вижда сълзи да се стичат по лицето ѝ.

Моделът призна още, че има добри дни, в които няма депресия и такива, които са пълна противоположност. Когато близките ѝ я питали как е, тя не говорела, а само им пращала свои снимки.