Тото озадачи феновете си с това признание

Тото от „СкандаУ“ направи доста изненадващо признание, което въпреки положителния смисъл, накара голяма част от феновете на рапъра да останат озадачени.

Изпълнителят сподели, че е изпратил една страхотна за него година, в която е постигнал успехи, които не е очаквал, че ще има, но това, което добави после, смрази последователите му.

„Изпратих една страхотна година, постигнах успехи, които не очаквах, че ще имам… Годината беше хубава, благодарение на екипа, с който работя и хората около мен. Никога не съм сам. Случиха ми се хубави неща – каналът ми за видео съдържание, приятелството ми с Димитър Марианов, с когото направихме и песен. Получих и няколко отличия. Хареса ми да бъда в ролята на водещ на подкаст и да разговарям с хора, които съм мечтал да срещна.

Не съм имал гост, с когото не съм искал да разговарям. Всички тези хора, мечтаех да ги срещна на живо. Удовлетворен съм от постигнатото до тук. Дори и сега да спра да правя музика, ще съм щастлив”, сподели Йонислав Йотов-Тото в ефира на Нова ТВ.

Previous post Ами сега! Кремена Халваджиян с нов дом, но без Маги?
Next post Какво се случва с Георги Христов? Стресна с вида си