Трите зодии, които постоянно мислят за секс

Ако постоянно мислите за секс и то по няколко пъти на ден, то имайте предвид, че това може да ви бъде заложено от вашия зодиакален знак. Не прибързайте със заключенията, че сте сексуален маниак. Вярвате или не, астрологията ни дава информация за различните черти от характера ни. Ето кои са зодиите, в чиито глави постоянно се въртят палави мисли.

Овен

Не бива да ви учудва, че Овен намира място в тази класация. Все пак той е управляван от Марс, който отговаря за сексуалните ни влечения. Те са много енергични и обичат да изразходват тази енергия в леглото. За тях няма тайни в секса и не се срамуват да експериментират. Обичат нестандартното и дори публичността. Не се притесняват да го направят на последния ред в киното или в тоалетната на самолета. Обичат мръсните шеги и постоянно пускат намеци в тази посока. Овните трудно се привързват и често повечето им сексуални партньори са от кръга „приятели за секс“. Не биха пропуснали свалка за една нощ и трудно отношенията им прерастват в повече от това.

Лъв

Макар да не си го признават – в главата им постоянно минават мисли за секс. Дали ще бъде докато са на разходка навън и случайно се разминат с някого, който ще предизвика интереса им. Те не изпитват срам да говорят за фантазиите си и дори питат своя партньор за неговите сексуални фантазии. Обичат любовната игра и именно тя ги възбужда повече от самия акт. Лъвът е изявен сексуален ловец и това, което същински му харесва е ухажването и цялата свалка. Все пак те са изявени нарциси, които обичат да бъдат център на вниманието и да бъдат харесвани. Именно това подклажда тяхната самоувереност и за тях е по-важно да се чувстват желани и на заден план остава удоволствието от половия акт.

Скорпион

Те са страстни любовници, които постоянно мислят за секс. Техните фантазии ще ви сюрпризират. Макар не винаги да изглеждат като типичните сексуални хищници, то със сигурност ще се изненадате, когато Скорпионът свали задръжките и се отпусне пред вас. Първоначално те са резервирани и подозрителни, но в мига, в който ви гласува доверие, ще се запознаете с „тъмната му страна“. Зад постоянните мисли за секс стоят отлични познания за най-новите сексиграчки на пазара, които не се срамува да използва и експериментира с тях в различни пози, пише Actualno.com.