Трите зодии, които ще имат много късмет до края на юни

Ретроградният Меркурий е вече в миналото, сянката от него също изчезва и е време за големи промени.

Всички могат спокойно да се отпуснат, че вече го няма бумеранга на всяка изречена дума и съдбата ще спре да наказва жестоко всяка една грешка. Може да вдишате и издишате дълбоко и да влезете в коловоза на нормалността, пише Жената Блиц.

Е, не абсолютно всички зодиакални знаци ще влязат в него. За представителите на някои от тях предстоят нови големи промени, които са им подготвили звездите и Фортуна до края на месец юни.

Ето кои 3 зодии могат да очакват промени.

Овен

Първият представител на Зодиака е попаднал под истинска небесна благословия. Овните ще бъдат направо шокирани от внезапният късмет, който ще ги споходи. Те могат да спечелят от лотарията или пък да получат неочакван подарък.

Сега ви е времето да поемате рискове, в крайна сметка не се знае кога всички звезди и Фортуна отново ще са на ваша страна.

Лъв

Лъвовете ще получат заслужена награда. Тези от тях, които са във връзка, скоро ще задълбочат отношенията с половинката си, може да получат и предложeние за брак.

Относно свободните представители на зодиака, съдбата е подготвила за тях подарък в работата – повишение или неочакван бонус.

Лъвовете ще могат да разгърнат потенциала си в бизнес план и това ще им донесе освен огромно удовлетворение, но и приличен доход. Важно е обаче да харчите парите си разумно и да гледате перспективно.

Козирог

Хората от това съзвездие направо са изтеглили късметлийския билет от съдбата. През последните месеци са чули достатъчно лоши новини и са били следвани от неуспеха. Много от тях дори са загубили желание за живот.

Ще се срещнете с човек, който ще донесе бленуваното щастие. Следващите месеци ще са най-успешните в живота ви и именно юни ще сложи началото на този подем. Козирозите е добре да се настроят за много положителни неща в живота и вече няма да им се налага да правят избор между работата и кариерата.