Трите зодии, с които никога няма да излезете на глава

Някои хора смятат, че винаги са прави, докато други са отворени да чуят мнението на останалите. Нека погледнем към астрологията, за да разберем кои са зодиакалните знаци, с които никога няма да излезете на глава.

Дева

Добре, ясно е – Девите са блестящи. Управлявани от Меркурий, планетата на интелекта и обмена на информация, този земен знак ни заслепява със своите интригуващи факти и остроумие. Когато става въпрос за стимулиращ разговор, запалените наблюдения на Девите могат да отидат твърде далеч. Съвети от рода на: „Ако добавите оцет към тази вода, цветята ви няма да умрат“ или „О, позволете ми да ви покажа по-добър начин да засадите тези чушки“ са начинът на Девата да покаже, че й пука… и че си мисли, че „винаги е права.

Сръчната Дева не може да не си представя всеки резултат от дадено събитие – от възхитителен до катастрофален. Докато някой друг може спокойно да ви гледа как готвите, Девата вижда потенциален инцидент в начина, по който държите ножа си. Да, хората от тази зодия смятат, че техният начин е най-добрият начин.

Лъв

За гордите Лъвове единственото нещо, което е по-лошо от грешката, е да признаят, че грешат. Този огнен знак влива страст и сила във всяка област от живота си, независимо дали се надпреварва със себе си из парка, за да победи най-доброто си време, пее в колата с пълно гърло или участва в разгорещен политически конфликт във фейсбук. Лъвовете обичат да забавляват; доказвайки таланта си на другите, те го доказват и на себе си.

Като един от четирите неподвижни знака в астрологията, Лъвовете са директни и искрени в своите вярвания. Тази лоялна зодия стои до своите приятели, семейството и собственото си мнение. Да бъде видян, чут и разбран, носи на Лъва дълбоко задоволство. И валидирането на това да бъдеш прав. Лео може да иска да бъде най-впечатляващият човек в стаята, но няма нищо по-впечатляващо от внимателен слушател, пише mila.bg.

Водолей

Водолеите разбират правилното и грешното от етична гледна точка. Като въздушен знак те са дълбоки мислители, които поставят под съмнение вярванията и практиките, които другите следват инстинктивно. Винаги има „защо“, когато разговаряте с умен Водолей. Като изобретатели и иконоборци на зодиака, Водолеите искат да видят промяна в техния свят.

За тези мечтатели всеки, който не споделя техните иновативни възгледи, няма начин да не греши. Но като отхвърлят несъгласните с тях, Водолеите губят възможностите да разбират околните. Въоръжени със силен морален кодекс и чувство за отговорност да се застъпват за другите, този неподвижен знак вярва, че сте или за напредък, или против него. Нямате време за губене, като се колебаете или стоите по средата.