Тунингована актриса от „Дяволското гърло“ последва наш национал в Полша

Добилата популярност в сериала „Дяволското гърло“ актриса Павела Апостолова замина да живее в Полша при волейболния национал Георги Сеганов, пише „България Днес“. Със 7 години по-младата от него филмова звезда е неотлъчно до любимия си и е решила да го последва в новото му предизвикателство.

През това лято националният разпределител подписа договор с полския клуб „ГКС Катовице“. Преди това 29-годишният Сеганов игра като титуляр и в трите двубоя на България от груповата фаза на световното първенство, където загубихме от Полша, САЩ и Мексико. В кариерата си в чужбина досега юношата на ЦСКА е играл още в Турция и Италия.

Интересното е, че Павела няма да може да гласува на предстоящите избори утре. Тя не е прехвърлила адреса си по местоживеене, а освен това не е подала нужните документи за удостоверение за гласуване на друго място. Това не важи за волейболиста, който ще може да даде гласа си. В Полша има само две изборни секции – в столицата Варшава и в град Краков, който е доста по-близо до Сеганов.

Всъщност не е ясно дали Апостолова не планира да се прибира често до България тази есен. Причината е, че тя е студентка по журналистика в Софийския университет. Иначе Павела е много доволна от живота в Полша. Тези дни актрисата показа в социалните мрежи провокативни кадри, на които клечи в асансьор в Катовице. Веднага се забелязва, че тя е претърпяла тотална промяна на визията си в сравнение с участието си в „Дяволското гърло“ през 2019 година. „Ремонтирала“ е скулите на лицето си, минала е през ринопластика на носа и е уголемила устните си с хиалурон.

Георги и Павела са двойка от миналото лято, когато се показаха на сватбата на друг волейболен национал – Светослав Гоцев, с красивата Магдалена. Преди това сексапилната актриса беше първата голяма любов на футболния национал Валентин Антов. Раздялата им настъпи, след като кариерите и на двамата тръгнаха стремглаво нагоре, а бившият капитан на ЦСКА-София заигра в италианския „Монца“.

Наскоро Апостолова навърши 22 години, като тя видя нещо мистично в разположението на цифрите на празника си.

„И така на шега или не съвсем… станах на 22 години точно на 22.09.2022 г. За първи и последен път ще ми се случат толкова много двойки и въпреки че не разбирам много от нумерология – числото две винаги ми е носило особен сантимент. За мен две е опозиция, но и взаимодействие. Отрицание, но и признание, тъмнина и светлина, а чрез противоречието, което се крие в него, се заражда изкуството. Изкуството да обичаш, да цениш, да си благодарен. За малкото, за истинското, за емоцията, за уроците, за усмивките. Е, благодарна съм и съм щастлива“, споделя талантливата актриса.