Тунингована актриса от „Дяволското гърло“ последва наш национал в Полша

Добилата популярност в сериала „Дяволското гърло“ актриса Павела Апостолова замина да живее в Полша при волейболния национал Георги Сеганов, пише „България Днес“. Със 7 години по-младата от него филмова звезда е неотлъчно до любимия си и е решила да го последва в новото му предизвикателство.

През това лято националният разпределител подписа договор с полския клуб „ГКС Катовице“. Преди това 29-годишният Сеганов игра като титуляр и в трите двубоя на България от груповата фаза на световното първенство, където загубихме от Полша, САЩ и Мексико. В кариерата си в чужбина досега юношата на ЦСКА е играл още в Турция и Италия.

Интересното е, че Павела няма да може да гласува на предстоящите избори утре. Тя не е прехвърлила адреса си по местоживеене, а освен това не е подала нужните документи за удостоверение за гласуване на друго място. Това не важи за волейболиста, който ще може да даде гласа си. В Полша има само две изборни секции – в столицата Варшава и в град Краков, който е доста по-близо до Сеганов.

Всъщност не е ясно дали Апостолова не планира да се прибира често до България тази есен. Причината е, че тя е студентка по журналистика в Софийския университет. Иначе Павела е много доволна от живота в Полша. Тези дни актрисата показа в социалните мрежи провокативни кадри, на които клечи в асансьор в Катовице. Веднага се забелязва, че тя е претърпяла тотална промяна на визията си в сравнение с участието си в „Дяволското гърло“ през 2019 година. „Ремонтирала“ е скулите на лицето си, минала е през ринопластика на носа и е уголемила устните си с хиалурон.

Георги и Павела са двойка от миналото лято, когато се показаха на сватбата на друг волейболен национал – Светослав Гоцев, с красивата Магдалена. Преди това сексапилната актриса беше първата голяма любов на футболния национал Валентин Антов. Раздялата им настъпи, след като кариерите и на двамата тръгнаха стремглаво нагоре, а бившият капитан на ЦСКА-София заигра в италианския „Монца“.

Наскоро Апостолова навърши 22 години, като тя видя нещо мистично в разположението на цифрите на празника си.

„И така на шега или не съвсем… станах на 22 години точно на 22.09.2022 г. За първи и последен път ще ми се случат толкова много двойки и въпреки че не разбирам много от нумерология – числото две винаги ми е носило особен сантимент. За мен две е опозиция, но и взаимодействие. Отрицание, но и признание, тъмнина и светлина, а чрез противоречието, което се крие в него, се заражда изкуството. Изкуството да обичаш, да цениш, да си благодарен. За малкото, за истинското, за емоцията, за уроците, за усмивките. Е, благодарна съм и съм щастлива“, споделя талантливата актриса.

Previous post Златка Райкова отпразнува рождения ден на сина си без Благой Георгиев
Next post Какъв ще бъде октомври за всяка от зодиите според астролога Тамара Глоба