Турчин манекен е голямата любов на Антон Хекимян

Mанекенът от модна агенция „Визаж“ Тунджай Мустафа е голямата любов на доскорошния телевизионен шеф и настоящ кандидат-кмет на София Антон Хекимян, а огромната въпросителна преди предстоящите местни избори е дали журналистът с арменска жилка в кръвта ще преустанови отношенията си със своя възлюбен, за да но става мишена на мощна компроматна война, или ще предпочете да официализира връзката си с него, пише в. „Уикенд“.

Близки до Антон Хекимян споделят, че 185-сантиметровият модел Тунджай, наричан нагалено Туни, влязъл в живота на журналиста преди около 4 години, малко преди Антон да поеме ръководния пост в bTV. Твърди се, че Хекимян и Тунджай тренирали по едно и също време във една фитнес залата, като ползвали един и същ инструктор – популярния от участието си в „Биг Брадър“ Ричард Величков – Ричи.

Именно Ричи спомогнал любовта между журналиста и манекена, тъй като направил програмата на двамата такава, че да тренират под негова опека по едно и също време.

Запознати с миналото на Туни разкриват, че преди да срещне Антон Хекимян, имал бурна, но несподелена любовна авантюра с фолк певеца Галин, които предпочитал богати и властни мъже за свои постоянни партньори. Тунджай минал за кратко и през живота на евродепутат, от когото също си тръгнал разочарован.

Доскорошни колеги на Антон Хекимян в bTV потвърдиха пред „Уикенд“ връзката му с мускулестия красавец, като според думите им двамата дори живеят под един покрив 5 от около година. Хекимян и Тунджай обитавали жилището на модела в столичния квартал „Лозенец“, което според слуховете било купено с пари на Антон, но записано на името на голямата му любов. Иначе самият Хекимян обитава друг ергенски апартамент в елитен софийски квартал, а съседите му често са засичали и там красавеца Туни.

След като Хекимян беше обявен за кандидат-кмет на София от листата на ГЕРБ, врагове на журналиста побързаха да лансират слуха, че когато Бойко Борисов поканил Антон за кандидат-градоначалник от ГЕРБ, му поставил условие да се ожени бързо-бързо за някое младо и красиво момиче, за да не бъде сексуалната му ориентация обект на злостни подмятания.

„Хекимян никога не би се оженил насила той не натрапва своята сексуалност, но и не би живял фалшив живот при никакви обстоятелства“, бранят 39-годишния новоизлюпен политик приятелите му.

Свидетели на любовта между Антон Хекимян и Туни разказват, че двамата използват всяка възможност, за да си организират кратки и вълнуващи ваканции както в България, така и в чужбина.

Почти всеки уикенд Хекимян и Туни се разхождат из Родопите, често отскачат и до Гърция, Турция и Хърватия. Това лято двамата почивали за 5 дни в курортния град Макарска в Хърватия – дестинация, известна като Макарската ривиера, където се срещат Адриатическо море и планината Биоково.

Миналото лято Туни и Антон прекараха лятната си отпуска в съседна Гърция. Там двамата посетили някои от най-красивите средиземноморски плажове, както и прочутия остров Кефалония. В профилите им в социалните мрежи не липсват снимки от феноменалните места, на които обаче кой знае защо винаги позират поотделно на едни и същи дати, на едно и също място.

Въпреки че поне засега предпочитат да не афишират връзката си, има фотодоказателства за близостта между Антон Хекимян и модела Тунджай Мустафа. Миналата пролет папараците на „Уикенд“ заснеха Хекимян и Туни да зареждат с гориво автомобила на арменеца на столична бензиностанция и да се отправят на поредната си кратка вълнуваща ваканция.

Твърди се, че именно Тунджай успял да убеди разколебания Антон да приеме офертата на Бойко Борисов и да бъде пред-ставен като кандидатурата на ГЕРБ за кмет на София.

Туни бил на мнение, че Хекимян вече е достигнал тавана на възможностите си в bTV и му трябвало ново голямо предизвикателство.

Previous post Големият спор: Колко струва сватбената рокля на Златка Райкова?
Next post Тези 3 зодии никога не биха продали своя глас