Тъжно! Жана Бергендорф загуби баща си

Жана Бергендорф претърпя тежка семейна загуба. Тя загуби втория си баща Владимир преди две седмици, а преди това – и вуйчо си.

Изпълнителката е неутешима и се опитва да се съвземе бързо, защото в средата на юни пуска нова песен. Татко ѝ се бори с онкологично заболяване над две години, но болестта го надви и той си отиде в края на май.

Владимир е втори баща на Жана и се грижи за нея цели 17 години. Дори и след раздялата с майката на певицата – Анета, продължава да се отнася с Жана като с родна дъщеря, виждат се и той ѝ помага. Затова и сега тя приема смъртта му толкова тежко. Жана е близка и със своята полусестра Адриана, от втория брак на майка си с Владимир.

„Той е невероятен човек. Разведе се с мама, но продължи да бъде опора в живота ми и да иска да излизам с него и сестра ми при посещенията“, споделя Бергендорф. Тя разбира, че Владимир не е неин биологичен баща на шест, а чак на 29 се запознава с биологичния си баща Марио. В интервютата си певицата споделя, че би искала да се запознае с човека, който я е създал.

През лятото на 2015 година майка ѝ и сестра ѝ откриват Марио във Фейсбук. Показват го на Жана и тя решава да се запознае с него. Майка ѝ му звъни с думите: „Дъщеря ти иска да те види. Знаеш ли коя е тя?“. Бащата е истински изненадан от неочакваното обаждане. Отвръща, че няма значение коя е, нали му е дете. И все пак не може да повярва, когато чува, че това е Жана Бергендорф. Макар че външната прилика между двамата е очевидна, пише „Галерия“.

Previous post Антония Петрова тотално се състари
Next post Андреа спасява конете в Египет