Тъжно, много тъжно: Тони Дачева проговори за гаджето депутат

Ветеранката на поп фолка Тони Дачева проговори за предполагаемото гадже депутат, което медии й „зачислиха“. За съжаление, историята й няма нищо общо с принца от приказките, напротив – тя е повече тъжна, отколкото романтична.

„Няма никой. Сама съм и си гледам детето, това е”, отговори изпълнителката на въпроса дали има мъж до себе си. Дачева бе категорична, че след раздялата с Найден Милков, която бе преди поне десетилетие, не е имала половинка.

Признанието певицата направи при своя медийна изява покрай рождения си ден, който посрещна празника в тесен семеен кръг. Тони призна, че осиновената й дъщеря Виктория е най-големият й стимул. Тя вече е ученичка, а майка й се старае да помага с каквото може в онлайн уроците.

Дачева не крие, че като всички изпълнители търпи големи загуби заради мерките, свързани с коронавируса. Певицата се надява скоро заведенията да отворят врати, дори и с намален капацитет. Изпълнителката се надява, че пандемията скоро ще отмине, всички ще сме здрави и ще живеем пак нормално.

„То е ясно, че вече никога няма да бъде същото както преди, но поне да започнем да живеем, защото в момента сме в една пауза. Искам си сцената, искам си почитателите, искам да си живея живота нормално и спокойно”, призна Тони, цитирана от HotArena.net.

Previous post Димитър Маринов разчиства хотелската стая на Дензъл Уошингтън
Next post Закъса ли го? Коко Каменаров продаде мерцедес за 200 бона