Тяна и Иво триумфираха в „Един за друг“

Вече са ясни имената на големите победители във втория сезон на шоуто с романтични щрихи „Един за друг“. Това са Тяна и Иво. Те обаче споделиха наградата си с конкурентите Тина и Станимир.

Финалът изправи едни срещу други две двойки, чиято любовна история започва още в ученическите им години. Тинчето и Мирко са заедно от 10 години и мечтата им е да имат свой дом. Тяна и Иво имат 18-годишен стаж като двойка и са горди родители на три деца. Зад гърба си имат и две сватби, като втората идва след като Иво изневерява на нежната си половинка.

В сметките си от началото на играта първите натрупаха 60 400 лв, а вторите – 88 430.

Финалното изпитание се състоя в това двете двойки да застанат на ленти на няколко метра над земята и да се придвижват по трасето. Там ги чакаха 12 части от пъзел, който трябваше да наредят след това. Пъзелът представлява снимка, запечатала важен момент от живота им. За Тяна и Иво това е фотография от първата им сватба, а за другите – от годежа им в „Дисниленд“.

Преди старта на играта Тинчето призна, че най-трудно за нея по време на участието са били изолацията и липсата на близките й хора, а от изпитанията я стреснала най-много „въздушната стълба“. За Иво от другата двойка пък най-голямото предизвикателство било скокът с бънджи.

„Ние заслужаваме да бъдем на финал, защото сме двойката, която е научила най-много неща. И доказахме, че можем както да печелим, така и да губим. Човек се познава по загубите“, коментира 24-годишната брюнетка.

„Ние сме много богати с неща, които не се купуват с пари. Голямата награда няма да промени живота ни особено“, сподели Тяна.

Двете двойки дадоха заявка, че отиват на арената преди всичко да се забавляват. На терен ги очакваха най-близките им хора.

Феновете в социалните мрежи коментираха, че миналата година финалът се е отличил с по-интересни изпитания.

Междувременно вече започна кастингът за следващия сезон на „Един за друг“.