Тя коли, тя беси! Есил Дюран разказва играта на кроткия Борис

Есил Дюран се държи доста заповеднически със съпруга си, твърди Уикенд. Певицата третира благоверния си не като житейски партньор, а като прислужник. Тя постоянно издава команди към него, а той безропотно ги изпълнява.

Преди дни фолк звездата и бащата на сина й Харис – композитора Борис Павлов, пътуваха с джипа си по ул. „Раковска”. Черното беемве караше Бобо, а любимата му жена се беше настанила на предната дясна седалка. По някое време колата спря пред супермаркет и шофьорът тръгна да излиза. Докато мъжът й слагаше предпазна маска на лицето си и се измъкваше от автомобила, Есил му даваше инструкции какви хранителни продукти да купи от магазина.

„Гледай салатите да са по-големи и свежи. Ако не са, не вземай”, заръча тя. Певицата остана във возилото, не й и хрумна да помогне в пазаруването.

Преди да хлътне в търговския обект, Борис се спря в разположения на улицата щанд за зеленчуци. Оттам той избра две връзки лук, две по-големи марули, краставици и репички. В същото време дегизираната с черна капела и слънчеви очила Есил проведе разговор по джиесема в джипа.

Previous post Най-недостъпните и трудни зодии! Ще отнеме години да ги опознаете
Next post Кичка пощуря като на 20, призна за танцова катастрофа в Мексико