Тя коли, тя беси! Есил Дюран разказва играта на кроткия Борис

Тя коли, тя беси! Есил Дюран разказва играта на кроткия Борис

Есил Дюран се държи доста заповеднически със съпруга си, твърди Уикенд. Певицата третира благоверния си не като житейски партньор, а като прислужник. Тя постоянно издава команди към него, а той безропотно ги изпълнява.

Преди дни фолк звездата и бащата на сина й Харис – композитора Борис Павлов, пътуваха с джипа си по ул. „Раковска”. Черното беемве караше Бобо, а любимата му жена се беше настанила на предната дясна седалка. По някое време колата спря пред супермаркет и шофьорът тръгна да излиза. Докато мъжът й слагаше предпазна маска на лицето си и се измъкваше от автомобила, Есил му даваше инструкции какви хранителни продукти да купи от магазина.

„Гледай салатите да са по-големи и свежи. Ако не са, не вземай”, заръча тя. Певицата остана във возилото, не й и хрумна да помогне в пазаруването.

Преди да хлътне в търговския обект, Борис се спря в разположения на улицата щанд за зеленчуци. Оттам той избра две връзки лук, две по-големи марули, краставици и репички. В същото време дегизираната с черна капела и слънчеви очила Есил проведе разговор по джиесема в джипа.

Share