Удариха го по слабото място: Защо Мира Добрева детронира Драго Чая

Драстична промяна във външния вид на Драгомир Драганов – Чая може да е причина за неочакваната рокада в БНТ. Навремето водещият свали близо 35 килограма със строги диети, но от някогашната му форма няма и следа. Ако сега до него застане Любо Нейков, комикът ще изглежда строен като манекен, пише „Хотарена“

Папараци наскоро щракнаха Чая да си пазарув в супермаркет в центъра на столицата. Похвалното е, че спазваше стриктно противоепидемичните мерки и носеше на лицето си предпазна маска. На Драго явно не му харесва да изглежда като сумист, защото пак е на диета. Папараците го заснеха да си купува от магазина само зеленчуци и сьомга – все продукти, подходящи за вталяване.

Когато стигна щанда с шоколадовите изделия, натиреният от предаването „БНТ на 60” журналист дори не се загледа в тях, а директно им обърна гръб. Ако 50-годишният водещ успее да отслабне, нищо чудно шефовете да го върнат на екран. Според мълвата, именно рязкото му наддаване на тегло е причина да бъде заменен от Мира Добрева в предаването, на което се превърна в емблема.

Чая има и друг проблем, който не му дава мира – оплешивява на тила, което все повече прогресира. В обществената телевизия шушукат, че той възнамерява да си присади коса и вече заделя пари от заплатата си за разкрасителната интервенция.

Previous post Алекс Петканова отслабва с кето диета
Next post Празник в поп фолка! Ивана и Стояна купонясват