Ударът е болезнен! Любимка на Гала избяга в bTV, диша й във врата

Любимката на Гала от „На кафе“ – Зейнеб Маджурова, се мести в bTV. Там красавицата ще води своя рубрика в сутрешния блок, пише Hotnews.bg. Дългогодишната репортерка и водеща в „Kа кафе“, ще ни среща всеки петък с известни личности, като първия й гост утре ще бъде Йорданка Христова.

Зейнеб не пропусна да благодари на ръководството на телевизията, че й гласувало доверие и обясни, че е изчезнала от телевизията заради раждането на дъщеря си. След като забременя, тя слезе от екран, но всички очакваха да се върне при приятелката си Гала, а не в конкурентната bTV. Въпреки че няма да е точно във времето на „На кафе“, Зейнеб директно се сборва в Гала за рейтинг, защото ще кани известни хора в рубриката си за интервюта – точно в сферата, в която работи и блондинката от Нова телевизия.

Бившата репортерка на Гала роди през ноември 2019 година, но само най-близките й хора са виждали дъщеря й Мириам. В интервюто за „На кафе“ преди година тя дори отказа да разкрие защо е кръстила първородното си дете с това име, като само обясни, че това е много интимен въпрос, за който не иска да говори. Блондинката никога не е показвала детето заради страх от уроки и съображения за сигурност. Близки до Маджурова твърдят, че тя открай време вярвала в уроки, „лоши очи” и други подобни суеверия. Това е една от причините да крие щерка си. Другата е свързана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски наследник и не иска личният му живот да се превръща в риалити шоу.

Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й партньор са сключи брак още по време на бременността й. Сватбата била в тесен семеен кръг и без излишна показност. Мечтите на Маджурова за пищна церемония така и не се осъществили. Името Мириам, което младите родители избраха за дъщеря си, е разновидност на традиционното Мария, има еврейски произход и означава „любима, желана”.

Previous post Тлъсти хонорари: Рачков пръсна над половин милион за супер имот
Next post Семира от „Игри на волята“ разкри дали би се омъжила за беден мъж