Удар по джоба на Рачков, Зуека му скрои страшен номер

Куп родни певци и актьори ще топлят креслата в домовете си в новогодишната нощ заради липса на участия. Пандемията драстично сниши интереса на ресторантьори и хотелиери към звездите и мнозина от тях няма да успеят да захлебят от най-доходоносния за тях ден в годината, пише retro.bg.

За пръв път от 15 години насам Димитър Рачков остава без участие на 31 декември. Липсата на ангажимент дошла заради раздялата му със сценичния му партньор Васил Василев-Зуека, който преди два месеца емигрира със семейството си в Испания.

Двамата бяха най-желаната комбина за водене на новогодишни партита в елитните хотели в страната, а хонорарите им летяха в Космоса. Години наред господарите на ефира вървяха в комплект и прибираха по 20 хиляди лева, изкарани само за два часа халтура. За разлика от тях в новогодишната нощ колегата им Краси Радков пак ще напълни джобовете. Той ще води партито в един от най-скъпите 5-звездни хотели във Велинград, а за скечовете с изтърканите образи на Гацо Бацов и Отец Нафърфорий протежето на Слави Трифонов ще гушне 7 бона.

В същия ден и на същото място изява ще има и Васил Найденов. Естрадният ас, който миналата година остана безработен на 31 декември заради локдауна, сега е ваксиниран и спокоен, че в сметката му ще влязат 15 хиляди лева. Изпълнителят на „Телефонна любов“ обаче ще трябва да преглътне унижението, че ще е подгряваща звезда на чалга фурията Емануела, която ще се изяви след него в новогодишната нощ в същия хотелски комплекс. Желаещите да гледат програмата ще трябва да се бръкнат по минимум 2900 лева, колкото е кувертът на човек за 3 нощувки във велинградското бижу.

В 5-звезден хотел на Нова година ще пее и Тони Димитрова, но в морския курорт Албена. Там тя и група „Сигнал“ ще бъдат кулминацията на програма, а преди тях ще извиват глас младите им колеги Михаела Филева и Ивайло Колев. Бургаската Бони Тейлър от години прибира 4-цифрена сума за музикалните си изяви, а новогодишната ѝ тарифа е 5 хиляди лева.

С 1500 лева повече, или 6500, ще вземе Силвия Кацарова, която пък е приела да пее в хотела на Дарина Павлова в Златни пясъци. Цяло чудо е, че елзетката е успяла да се уреди с изява, защото в момента води съдебни дела за част от най-хитовите си песни и ѝ е забранено да ги изпълнява по концерти. Кацарова също ще трябва да дели аплодисментите на публиката с фолкзвезда, а именно чалга ветеранката Есил Дюран, с която имат съвместно участие в комплекса на мадам „Мулти“.

Завръщане към концертите на частно ще направи и Йорданка Христова, която в последната петилетка отклоняваше подобни ангажименти, освен ако не са фирмени партита. Тя ще пее за гостите на спа хотел в Хисаря и ще бъде единствената звезда в програма, в която са предвидени още диджей и танцова формация. Справка с импресарката агенция, която урежда участията на естрадната прима, показва, че тя взема по 7 хиляди лева, но заради празничния повод ще получи и бакшиш.

Любимците на публиката дует „Ритон“ пък ще извиват глас в най-луксозния хотел в Бургас. Катя и Здравко ще пеят там заедно с Графа и фолкаджийката Анелия. Почиващите в топкомплекса музикалното семейство ще весели с песните си срещу 5000 лева.

С хилядарка по-малко ще вземе Кристина Димитрова, която ще посрещне ЧНГ в хотел в Банско. Изненадващо обаче нейният дуетен партньор Орлин Горанов не е включен в програмата и този път участието ѝ ще бъде самостоятелно. Водещият на „Последният печели“ до момента няма анонсиран ангажимент и регистрира най-слаб интерес към себе си за последното десетилетие. За сметка на това позабравеният Руслан Мъйнов няма да остане с празни джобове след празниците, защото ще има изява в престижен хотел край Пловдив, където бе и миналата година. Той взема по 2 бона за водене и пеене едновременно.

Без участие обаче остава Георги Христов, който цака колегите си с двоен хонорар и иска по 10 бона за изява, без да прави промоции заради пандемията. У дома ще си стои и Лили Иванова, която е непосилен разход дори за най-скъпия хотел в България. Новогодишната тарифа на Вечната Амбър е 100 хиляди лева за шоу със собствен бенд, затова единствената ѝ възможност да пее на празника е някой крупен бизнесмен да я ангажира за частно парти. Освен това през декември тя ще направи и 3 последователни концерта в НДК, след които ще излезе в заслужена почивка до следващото лятото.

С домашния уют ще трябва да се задоволят още Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Веселин Маринов, които до момента нямат обявени участия за 31 декември.

Previous post Андрей извоюва победата в „Игри на волята“, ето какво ще направи със 100 бона
Next post Защо изневеряват хората в щастливи връзки?