Ужасяваща прилика, но на филм: Удушиха Анита Мейзер с колан

Удушиха Анита Мейзер с колан, но не по време на секс, а на снимки. Това се случва в нов филм, който според българката с американски паспорт трябва да излезе след около три месеца.

Според публикация на самата Мейзер в социалните мрежи филмът се казва I got bullet with your name on it („Получих куршум с твоето име“). Справка засега не сочи, че такъв проект се прави в Холивуд, както твърди варненката, но това не значи, че не съществува такова нещо, пък било то и свързано с японската верига за кеч битки Bullet club.

Та на въпросния клип, който Анита пусна, тя е седнала до маса, пъчи големия си силиконов бюст, а около нея са двама мъже. Единият си разкопчава колана, тя го поглежда в дюкяна, а той подава колана на другия мъж, който го слага на шията на Анита и я удушава. Не се чува какво си говорят, защото през цялото време звучи песента на „Мотли крю“ Looks That Kill. Сцената прилича на много евтин филм, но не е с порнохарактер, поне не и физиологически, макар на тениската на единия да пише Pervert („Перверзник“). Самата Мейзер добавя, че никога не е късно да получиш своята минута слава и сега последователите й могат да се посмеят за нейна сметка.

Тук веднага изниква аналогията с трагедията, която разлюля живота на Анита, след като по време на секс, по нейни признания, завързва и удушава тогавашния си съпруг Николай Димов. Съдът отсъжда, че е по непредпазливост при сексигра, за която Николай е настоявал. Анита лежа в затвора, после се върна в Лас Вегас.

Тя все още на профила си във Фейсбук е изписала и има снимка как е участничка в надпреварата „Мисис Свят“, въпреки че притежателят на българския лиценз категорично отрече тогава (както и до ден-днешен), че Мейзер някога е печелила титлата и че има каквото и да е право да представя страната ни.