Ужас! Дара се размина на косъм с кървав инцидент

Новото парче на Дара, което ще дебютира в 20 страни в чужбина, освен повод за гордост ѝ донесе и много каръшки инциденти. Самата певица се оплака, че е влязла в черна серия злополуки по време на снимките на новото ѝ видео.

На косъм от кървав инцидент се разминават тийн идолката. Дрон едва не разкъсва кожата на крака й заради сложната хореография. Това съвсем не е краят на каръкът. По време на снимки на закрито тя танцувала толкова разгорещено, че на няколко пъти си удряла главата в близката маса.

„От ексцентричност решихме да запазим тези кадри в клипа“, хвали се Дара. И добавя, че якето, с което подскача в клипа тежи повече от 10 килограма и било доста трудно. Говорейки за „трудно“ Дара признава, че след първия локдаун миналата година имало период, в който не се чувствала уверена в себе си. Когато правителството отвори заведения, барове и дискотеки Дара веднага получила покана за участие.

„Когато излязох на сцената щях да получа инфаркт. Получих паник атака. Много ми беше странно усещането“, изненадала се от себе си певицата, писа „България Днес“.