Ужас! Дъщерята на Гала заразена с коронавирус втори път

След като един път вече се зарази с коронавирус, щерката на тв водещата Гала е пипнала заразата втори път. Преди 10 месеца COVID-19 тръшна Мари Будева, а сега я повтаря, предава „Пик“.

Новината за повторно заразената инфлуенсърката идва в момент, в който майка й и пастрокът й Стефан карат лятната си ваканция в Италия.

В момента Мари е под карантина и се лекува. Изглежда, че тя кара леко вируса, тъй като е активна в социалните мрежи.

„Отговарям на няколко от въпросите, които ми задавате доста в момента:

– Да, карам COVID за втори път.

– Не, не съм ваксинирана

– Първо имах позивитен бърз тест, после и ПСИ“, обясни за състоянието си Будева в Инстаграм.

Въпреки диагнозата, доброто настроение не е изоставило Мари и тя сподели каква е била реакцията на баба й, когато й е съобщила, че отново е с коронавирус.

„Аз вчера: Ало, бабо, с COVID съм. Баба: Ами ти все гола ходиш“, разсмя последователите си Будева.

Припомняме, че най-напред с вируса се заради Гала. Това се случи през есента на миналата година. Няколко дни по-късно симптоми прояви и Стефан. На 13 ноември, два дни, след като стана ясно, че майка ѝ вече се е излекувала от вируса и тестът ѝ е отрицателен, Мари легна болна.

Седмици, след като пребори заразата, тя се оплака: „В интерес на истината короната сега ми се струва като разходка в парка, в сравнение с последиците. Вероятно при много хора не е така и не искам да стряскам никого, но аз с всеки ден се чувствам все по-зле. Изминалата седмица ми беше много трудна в това отношение. Умора, главоболие, болки, кашлица и никаква мисъл в главата“.

Преди няколко дни Мари е била на море. Най-вероятно там е прихванала отново вируса.

Previous post Нина Добрев в топ форма в Португалия
Next post Актрисата Даяна Ханджиева се върна във „Фермата“