Уил Смит с молба: Не наказвайте колегите от новия ми филм заради мен

Уил Смит наруши дългото мълчание след забраната му да участва в церемонията по връчването на Оскарите.

Актьорът, който изгуби самообладание по време на миналогодишната церемония по връчването на наградите, удари шамар на сцената на комика и водещ Крис Рок, който се подигра със здравословното състояние на съпругата му Джада Пинкет Смит.

На фона на това актьорът се обърна към феновете си с молба да гледат новия му филм „Еманципация“ и да подкрепят „голямото изкуство“.

Говорейки в YouTube канала Jake’s Takes, Уил Смит призова зрителите да не наказват колегите муза неговите действия.

„Със сигурност последните няколко месеца бяха трудни. Просто се надявам, че тези грандиозни артисти, които се събраха в този проект, няма да бъдат наказани заради няколко ужасяващи момента на недискретност от моя страна“, каза той. „Мисля, че работата, която режисьорът Антоан Фукуа е свършил, и всички артисти, участващи в този филм, както и важността на историята, трябва да надделеят над тези чувства.“

Премиерата на „Еманципация“ по кината е насрочена за 2 декември, пише БГНЕС.

54-годишният актьор се появи в понеделник вечерта в епизода на „The Daily Show with Trevor Noah“, където разкри, че след нощта на шамара в него е имало „ярост“. Той също така добави, че когато се е прибрал вкъщи след церемонията, го е чакал деветгодишният му племенник, който е видял шамара и го е попитал: „Защо удари този човек, чичо Уил?“

Смит разкри едно от „най-големите неща“, които е научил през последните няколко месеца.

„Това, че трябваше да си простя за това, че съм човек, нали разбирате“, каза Смит. „Винаги съм искал да бъда Супермен. Винаги съм искал да спасявам девойки в беда. Трябваше да се смиря и да осъзная, че съм човек с недостатъци“, завърши Смит.

Previous post Съществува ли чисто приятелство между мъж и жена?
Next post За много важна ли се взе? Златка Райкова обиди българските жени