Уловиха Гери-Никол с медалист по бокс в пловдивска дискотека

Гери-Никол, която все по-често може да бъде забелязана в компанията на фолк звезди, беше засечена в опасна близост с медалист по бокс в пловдивската дискотека Bushido Club, пише сайтът TrafficNews.

Това се случи снощи, по време на концерта-промоция на Теди Александрова, който се проведе в града на седемте тепета. Гери-Никол бе сред гостите на събитието, поканен беше и спортистът с псевдоним Антонио, който отскоро се изявява и като фолк певец.

Двамата се държали за ръка и не криели близостта си, въпреки многобройната публика в клуба. Почти през цялото време те танцували един до друг.

Дали това е новият мачо, който е откраднал сърцето на Гери-Никол след раздялата и с ММА боецът Дани Илиева, не е ясно. Твърде възможно е двамата да са просто близки приятели или пък близостта им да я породена от общите интереси в сферата на музиката.

Предвид факта, че певицата не крие слабостта си към спортистите и мускулести тела, покрити с татуировки, твърде възможно е точно това да е човекът, когото все още не разкрива публично, и с когото е била на последните си почивки извън България.

Антонио е бронзов медалист през 2017 г. за “Купата на България” и през следващите години получава редица награди и успехи в сферата на бокса. За съжаление травма прекратява професионалният му път в този спорт и младият изпълнител се насочва към друга своя страст – музиката.

Припомняме, че при гостуването си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в края на 2020 година, Гери-Никол призна, че се среща с някого.

Певицата не се е показвала с мъж от края на връзката си с ММА боеца Даниел Илиев, за който също се носят слухове, че има нова половинка.