Унизената годеница на Данчо от „Фермата“: Камелия умря, да живее Камелия!

Унизената годеница на фокусника Данчо от риалитито „Фермата“ по bTV му написа тъжно писмо. Съсипана от скорошното му признание, че е влюбен безпаметно в актрисата Даяна Ханджиева, певицата Камелия Ноева изплака болката си.

„Здравей, страннико! Трудно ми е да избера подходящото обръщение, защото самата аз не знам към кого да се обърна. Затова ще се обърна към себе си – Камелия умря, да живее Камелия! Тази, която нямах очи да видя и оценя, а наивно очаквах някой друг да го направи вместо мен. А ти кой си? Дано имаш отговор на този екзистенциален въпрос, защото без него няма напред.

Има само безвъзвратно обикаляне в кръг и повтаряне на една и съща грешка с ново име. Обичам те и ти благодаря за подарените мъка, болка и страдание. Без тях нямаше да проумея грешките си“, написа Камелия на Данчо, а той, разстроен, прочете думите й пред останалите участници в шоуто.

Въпреки обидата, певицата намери сили да пожелае успех на фокусника малко преди финала на риалитито.

„Не знам дали се съмняваш в прошката ми – недей, имаш я. Но за доверието ще трябва да се постараеш, ако искаш, разбира се. Чакам те победител и във фермата, и срещу теб самия. Изправи се, изтупай всички грешки и се бори с високо вдигната глава. Успех!“, завърши годеницата на Данчо, който междувременно изпадна в депресия заради безразличието на Даяна към него и флирта й с пилота Петър.