Уреди се! Златен дъжд от пари за бившата на Рачков

Бившата дългогодишна изгора на Димитър Рачков – русата фурия Мария Игнатова, се е уредила с тлъста заплата като водеща на „Папараци“ по бТВ. Близо 2 месеца са продължи преговорите между нея и продуцентите Иван и Андрей, пише ПИК.

Атрактивната блондинка стоя година и половина без работа, след като шоуто за гафове изпадна от програмната схема на Нова телевизия още в началото на 2019 г. След което елегантно бе отстранена и от кръга с любимци на Магърдич Халваджиян, който продължи да залага в риалити проектите си на своя фаворит и бивш на Мария – Димитър Рачков.

В началото на годината Игнатова се пробва да се завърне отново на сцената, та макар и само клубната, със свое комедийно шоу – „Без грам ИнстаСрам“. То обаче имаше само две издания и не постигна очаквания успех.

Обезверена и разочарована, Мария потърсила контакт с Иван и Андрей в началото на май. Този път късметът е бил на нейна страна, тъй като блондинката уцелила момента, в който супермясто в една от многото продукции на двамата продуценти малко по-рано било овакантено. Като част от мерките срещу пандемията от коронавирус Би Ти Ви свали външните продукции от програмата си, за да пести бюджет. Сред свалените предавания бе и „Папараци“, а продуцентите използваха случая да се разделят с Венета Райкова.

След дълги месеци без никакви доходи, в момента златен дъжд се излива върху Мария Игнатова. Като водеща на „Папараци“ вечно усмихнатата блондинка получава доста по-добра заплата от предшественичката си. Месечното възнаграждение на Венета е било в размер на 6000 лв., докато новата звезда на предаването прибира по 10 хилядарки.