Успя ли Мариана Векилска да пребори COVID-19?

Мариана Векилска се върна на работа, след като на 8 декември съобщи, че има коронавирус. Но водещата на предаването „България в 60 минути“ призна, че все още не е напълно възстановена след болестта. През най-тежките моменти за нея се грижела дъщеря й Габриела.

„За мен Ковид-19 не мина леко – психически и физически. Бързо се измъкнах от лапите му, но не помня да съм се чувствала някога по-зле. Благодарна съм, че минах през това чистилище и оцелях! Благодарна съм на дъщеря ми, че се грижеше за мен, когато не можех да ставам от леглото!

Трудно е да останеш силен духом при цялото напрежение, което се натрупа през тази една година, откакто вирусът се появи.Имаше моменти, в които се страхувах, имаше и моменти, в които си поплаквах – за най-скъпите ми хора, които съм загубила и вече не са до мен. В момента се чувствам много слаба физически. Битката с вируса изтощи тялото ми неимоверно много. Чак не е за вярване…

Но съм благодарна на Вселената, защото много хора имат усложнения, налага им се да постъпят в болница, а някои си отидоха от този свят“, сподели водещата в понеделник, когато за първи път застана пред камерите след боледуването си. Тя благодари на всички, които са изразили своята подкрепа и пожелания за бързо оздравяване, писа „Уикенд“.