Участник в „Капките“ пили нервите на Халваджиян, фаворитът пусна кръв

Участник в ‘Като две капки вода“ се раздаде толкова енергично, че проля кръв на сцената на шоуто. Става дума за Фики, който единодушно е определян от зрителите като фаворит.

Поп фолк певецът трябваше да влезе в образа на Бионсе и макар физиката му да не позволява това да се случи, той се постара да не изглежда изпълнението му като пародия. А зад труда му се крие много пот и кървави следи.

Талантливият попфолк певец се появи на сцената на „Като две капки вода“ с ожулени колена. Дори кръвта и болката не отказаха Фики да се бори и да се представи по най-добрия начин. Получи ниски оценки от журито, но пък зрителите го възнаградиха с вота си и в социалните мрежи го сочат като сигурен победител на финала.

От кухнята на шоуто издадоха, че Фики всъщност подхожда най-сериозно към задачи си и репетира наистина упорито. Къци Вапцаров също прекарва значително повече часове в залата в сравнение с колегите си. Екипът обаче е вдигнали ръце от вечното му философстване по всеки въпрос. Най-несериозен се оказал Азис, който бил там само за хонорара и изобщо не го интересувало как се справя