Фаталните 13! Новите участнички в „Мис Силикон“

Тринайстото издание на „Мис Силикон“ ще се проведе само след седмица. За първи път финалът на конкурса няма да е край морския бряг, домакин ще бъде Велинград.

Спа курортът ще посрещне 5000 кубика силикон. Сред участничките тази година има бъдеща акушерка, прохождаща певица, репортерка, две студентки, танцьорка и една носителка на титлата „Лейди България“.

Симона Ангелова е на 26 години и е от Хасково, взима идеята за участие в конкурса присърце и се записва в предварителния кастинг. Симона е почитателка на пластичните корекции, не че не се харесва такава, каквато е, но смята, че винаги има какво да подобри във външния вид. Следи всякакви новости в пластичната хирургия и е запозната с повечето естетични корекции.

До момента хубавицата, която е родом от Хасково, има няколко корекции, силиконов бюст в размер от 335 кубика, ринопластика и оформяне на устни. Тунингованата красавица обаче набляга и на образованието и смята, че двете неща не бива да се делят. В момента е последна година студентка и учи за акушерка. Професия, за която когато говори, я кара да се усмихва.

Освен нея с цели 485 кубика в надпреварата ще влезе Ани Илиева от Благоевград. Ани също е запалена по корекциите. Към момента има няколко операции освен силиконовия си бюст, тя има и корекция на дупето. Само преди месеци се е сдобила с така популярното бразилско дупе. Освен това Ани е момиче от трета страница на вестник „Телеграф“.

Тази година за короната ще се бори още една много атрактивна участничка, определяна като двойничка на Харли Куин. Елис Каролинска има само една корекция за оформяне на бюста и 450 кубика силикон. Запалена е по татуировките и е един от родните тату модели. Освен това тя професионално се занимава с танци.