Фенките в шок! Веско Маринов спря да се поти и качи 20 кг

Мечтаната от хиляди фенки стройна фигура на Веселин Маринов претърпя значителни щети по време на пандемията. За близо година певецът натрупа близо 20 килограма. В последно време трубадурът от Полски Тръмбеш избира по-широки тениски, за да не си личи, че се е окръглил, но дори и черните торбести одежди не помагат да скрие корема си, пише Lupa.bg.

Не е изключено Веско да е качил килограмите не толкова заради системно пандемично преяждане, колкото заради прием на медикаменти, водещи до такъв резултат. Маринов също мина през коронавируса сравнително наскоро, а както е известно, подуването е честа странична реакция от приложението на кортикостероиди.

В пандемията изпълнителят на „Нашата полиция ни пази“ наблягал на обилното хранене вечер, което е най-вредно. Всеки път, когато се почувствал изнервен, Веско похапвал. Прекомерната консумация обаче май видимо се е отразила на визията на певеца, а фенките му са шокирани от вида му.

Липсата на участия също е допринесла за покачването на килограмите на Маринов. Певецът с най-много фенки в пенсионна възраст свалял по килограм след всяко участие заради обилното си потене и вживяване на сцената. Заради затворените заведения и концертни зали изпълнителят на „Малка жълта рокля“ се лишил от раздвижването си по сцената и така неусетно загубил битката с кантара.