Феновете бесни на Джаферович заради отпадането на Мирела

Отпадането на Мирела от „Игри на волята“ след елиминационния сблъсък с Алекса предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, голяма част от които възмутителни.

Гневът на феновете обаче, е предизвикан повече от поведението на Жени Джаферович, отколкото от крайния изход на дуела. Причината – фактът, че всъщност именно тя бе изпратена от останалите участници на Арената, само че тя се разболя и затова друг трябваше да отиде на нейно място. Това подразни много феновете на риалити формата, които вече изобщо не вярват на Джаферович и постоянните проблеми, които има.

„Много хитро се измъква всеки път тази Джаферович – болна била, да бе, интригантка!“, гласи един от гневните коментари по адрес на жената на Ваня Джаферович. В други пък се казва: „Джаферович я изпрати като агне на заколение“, „Пълна актриса си, хитрушке“, „Мирела е наивна, а Джаферович – най-хитрата, за мъжете нямам думи“.

Да припомним също, че подобно на Мирела, и Валери си тръгна от „Игри на волята“, след като Джаферович не успя да отиде на капитанска битка заради тогавашния инцидент с дънерите и смазаните ѝ пръсти. Контузия, която на практика я спаси от елиминационна битка.

Самата Джаферович пък определя Мирела като „безстрашна, добра и войн“, като „борбена приятелка“. Джаферович сравни Мирела с Янита Янчева, с която се сприятели по време на участието си в Survivor, а впоследствие Янита стана и кума на сватбата на Евгения и Ваня Джаферович, припомня още show.blitz.bg.