Феновете в потрес, скандално видео с детето на Галена разцепи мрежата

Огромен скандал сътвори Галена, а в епицентъра са родителските й умения. Наскоро в нета се появи шокиращо видео от новогодишната нощ от семейното заведение на певицата в Арбанаси и погледът на всички беше прикован от нейния малък син Александър, пише show.blitz.bg.

Оказа се, че в новогодишната нощ сензация е бил именно почти 5-годишният Александър. Малкият е наследил артистичното поведение на майка си и се прояви пред пълното заведение. Топ звездата на Пайнер обаче отнесе сериозна критика по отношение на възпитанието на сина си.

На едно от изпълненията на Галена на песента „Ти не си за мен“ малкият й син хвана микрофона и започна да пее. Явно Александър няма да има проблем с ученето на стихотворения, тъй като демонстрира безупречна памет по отношение на песента на майка си.

Въпросната песен се превърна в любима на децата, тъй като в клипа Галена влиза в ролята на жива кукла Барби. Анимацията във видеото е интересна за малчуганите и те знаят наизуст целия текст. Възмутени родители се надигнаха срещу звездата, че текстът бил крайно недостоен за деца на възрастта на малкия й син. Други пък се радват от сърце на малкия, който още от сега дава заявка за купонджия и със сигурност ще бъде душата на компанията.

Припомняме, че Галена имаше участие в семейното заведение, заедно с колегите си Георги Симеонов – JJ, DJ Дамян и Азис. А в звездната им компания се открояваше и Ивайла Бакалова.

Previous post Папи Ханс се облизва за Диляна Попова, налетя й в самолет
Next post Тони Димитрова: Най-големият ми резил е да съм общински съветник